Naar de navigatie Naar de inhoud

WZH Schoorwijck

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1

uit 236 waarderingen

Waardering van WZH Schoorwijck - Leidschendam op 15 oktober 2021

Afspraken

9

Verpleging

8

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

7

Accommodatie

8

Toelichting

Het personeel is lief en betrokken. Je krijgt persoonlijke aandacht. Er wordt vers gekookt, je eet in de zaal beneden. De kamers zijn klein maar eigenlijk ben je daar alleen om te rusten of te slapen want er worden vele activiteiten georganiseerd. Het centrum van Leidschendam met de terrasjes zijn dichtbij. Je kan gebruik maken van een rolstoel om je famile mee te nemen naar buiten als het lopen niet meer zo goed gaat.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis WZH Hoge Veld - Den Haag

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw waardering met ons te delen. Het is fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze zorg. We geven uw complimenten door aan het team van WZH Schoorwijck.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor WZH Schoorwijck? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.