Logo Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis de Hoorn - Marum
7.9

Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis de Hoorn

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Nachtegaalstraat 2
9363 GB Marum
Telefoon 0594-641812
Locatie Deze locatie is onderdeel van Zonnehuisgroep Noord
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 50 waarderingen
92% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Profielfoto Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis de Hoorn - Marum
Wat is onze visie? Zonnehuisgroep Noord verleent specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. Ons werkgebied omvat de provincie Groningen. Wij organiseren de zorg om de cliënt heen, samen met anderen (familie, naasten, vrijwilligers en eventueel andere zorgverleners). De zorg verlenen wij zoveel mogelijk in de buurt. Wij gaan voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de zorg nog beter te maken. "Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor." De cliënt kan zichzelf zijn en zijn eigen leven leiden, ongeacht de beperkingen die er zijn. We vragen actief aan de cliënt naar zijn wensen en kijken naar de mogelijkheden. Wij stemmen de zorgvraag en het zorgantwoord op elkaar af. De cliënt houdt zelf de regie, met ondersteuning van onze deskundige medewerkers. Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties? In Zonnehuis de Hoorn in Marum wonen ouderen die meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. Veel mensen uit Marum en omgeving kennen Zonnehuis de Hoorn. Men ziet De Hoorn als een ‘familiehuis’, een ontmoetingsplek. Voor ouderen die zelfstandig wonen bieden wij dagbesteding.  Zonnehuis de Hoorn ligt niet ver van het gezellige winkelcentrum van Marum. Regelmatig worden er in Zonnehuis de Hoorn allerlei activiteiten georganiseerd. Er zijn vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. In de sfeervolle recreatiezaal of tijdens een activiteit. Ook andere dorpsbewoners komen regelmatig langs. In de mooie wandeltuin kunnen de bewoners genieten van de natuur. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 5 waarderingen
  8.7
 • 26 waarderingen
  7.4
 • 1 waardering
  7.8
 • 2 waarderingen
  7.9
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • 16 september 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  De accommodatie is echt verouderd maar de verzorging is goed en liefdevol.Men heeft een luisterend oor en komt ook met adviezen voor verlichting van klachten.Persoonlijke aandacht!.

  3 personen vinden dit een nuttige waardering.

 • 4 juli 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  Wij zijn heel tevreden over de verzorging van mijn moeder. Er was aandacht voor haar. Ook het contact met de arts was prettig. En inzage in het cliëntenportaal was heel fijn.

  2 personen vinden dit een nuttige waardering.

 • 2 juli 2019 - Goedgekeurd door de redactie

  De persoonlijke aandacht en professionele behandeling maken deze plek bijzonder goed.Wij hebben als kinderen in de laatste levensfase van onze moeder de plek als thuis ervaren waar zij niet langer in...

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

Foto's en video's

Twitter Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis de Hoorn

Partners van ZorgkaartNederland