Naar de navigatie Naar de inhoud

Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Ufkenshuis

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Ufkenshuis

Wat is onze visie?

Zonnehuisgroep Noord verleent specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. Ons werkgebied omvat de provincie Groningen. Wij organiseren de zorg om de cliënt heen, samen met anderen (familie, naasten, vrijwilligers en eventueel andere zorgverleners). De zorg verlenen wij zoveel mogelijk in de buurt. Wij gaan voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

"Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor."

De cliënt kan zichzelf zijn en zijn eigen leven leiden, ongeacht de beperkingen die er zijn. We vragen actief aan de cliënt naar zijn wensen en kijken naar de mogelijkheden. Wij stemmen de zorgvraag en het zorgantwoord op elkaar af. De cliënt houdt zelf de regie, met ondersteuning van onze deskundige medewerkers.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

In Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen wonen ouderen die meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. Mensen van buitenaf komen graag langs om deel te nemen aan diverse evenementen. Het Ufkenshuis is een eigentijds, kleurrijk woonzorgcentrum waar gastvrijheid voorop staat. Zonnehuis Ufkenshuis ligt middenin een nieuwe woonwijk, aan de rand van Siddeburen. Het is gevestigd op loopafstand van het winkelhart van het dorp. Gastvrijheid en vrijheid staan voorop. Lekker ontspannen de dag doorbrengen in een inspirerende omgeving. In het grand café of in het restaurant ontmoeten mensen elkaar. Mensen vanuit het dorp en de omgeving komen langs voor activiteiten of een warme maaltijd. Zonnehuis Ufkenshuis is in de wijde omgeving bekend om de vele evenementen. Regionale artiesten en artiesten uit de landelijke showbizz treden geregeld op in het theater van Zonnehuis Ufkenshuis.

Waarderingen historie

2024
8.4
5 waarderingen
2023
8.5
2 waarderingen
2022
9.7
1 waardering
2021
8.3
5 waarderingen
2019
8.8
1 waardering
2018
7.7
14 waarderingen
2017
9.5
1 waardering
2016
8.3
1 waardering
2015
7.9
17 waarderingen
2012
4.3
1 waardering
2011
8.3
1 waardering
2010
7.9
7 waarderingen

Recente waarderingen

10 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Zonnehuisgroep Noord met haar medewerkers ervaren als vriendelijk en hulpvaardig. Met name de dementiecoach heeft ons in de voor ons onbekende wereld geweldig geholpen en begeleid.

8.4
Lees meer
20 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Als dochter wordt ik goed betrokken bij de zorg voor mijn dementerende moeder. Er zijn regelmatig overlegmomenten. Via het clientportaal heb ik inzage in de dagelijkse zorg. Mijn moeder voelt zich op...

7.7
Lees meer
14 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

zorg is goed,medewerkers hebben het soms druk,zou wel een beetje meer tijd voor de patieënten mogen zijn.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials