Naar de navigatie Naar de inhoud

Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Ufkenshuis

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Ufkenshuis

Wat is onze visie?

Zonnehuisgroep Noord verleent specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. Ons werkgebied omvat de provincie Groningen. Wij organiseren de zorg om de cliënt heen, samen met anderen (familie, naasten, vrijwilligers en eventueel andere zorgverleners). De zorg verlenen wij zoveel mogelijk in de buurt. Wij gaan voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de zorg nog beter te maken.

"Wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor."

De cliënt kan zichzelf zijn en zijn eigen leven leiden, ongeacht de beperkingen die er zijn. We vragen actief aan de cliënt naar zijn wensen en kijken naar de mogelijkheden. Wij stemmen de zorgvraag en het zorgantwoord op elkaar af. De cliënt houdt zelf de regie, met ondersteuning van onze deskundige medewerkers.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

In Zonnehuis Ufkenshuis in Siddeburen wonen ouderen die meer zorg nodig hebben dan ze thuis kunnen krijgen. Mensen van buitenaf komen graag langs om deel te nemen aan diverse evenementen. Het Ufkenshuis is een eigentijds, kleurrijk woonzorgcentrum waar gastvrijheid voorop staat. Zonnehuis Ufkenshuis ligt middenin een nieuwe woonwijk, aan de rand van Siddeburen. Het is gevestigd op loopafstand van het winkelhart van het dorp. Gastvrijheid en vrijheid staan voorop. Lekker ontspannen de dag doorbrengen in een inspirerende omgeving. In het grand café of in het restaurant ontmoeten mensen elkaar. Mensen vanuit het dorp en de omgeving komen langs voor activiteiten of een warme maaltijd. Zonnehuis Ufkenshuis is in de wijde omgeving bekend om de vele evenementen. Regionale artiesten en artiesten uit de landelijke showbizz treden geregeld op in het theater van Zonnehuis Ufkenshuis.

Waarderingen historie

2022
9.7
1 waardering
2021
8.3
5 waarderingen
2019
8.8
1 waardering
2018
7.7
14 waarderingen
2017
9.5
1 waardering
2016
8.3
1 waardering
2015
7.9
17 waarderingen
2012
4.3
1 waardering
2011
8.3
1 waardering
2010
7.9
7 waarderingen
2008
8.4
1 waardering

Recente waarderingen

14 september 2021 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik ben super tevreden over het huis. Mijn moeder zit daar en ik hoor nooit waanklanken. Van niemand niet. Kijk, natuurlijk is niet alles altijd 100%. In de vakanties gaat het even wat minder, want...

7.8
Lees meer
14 september 2021 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Mijn moeder zit bij Zonnehuis en het bevalt heel goed, Het eten is prima, wordt goed verzorgd en het is goed georganiseerd, Ik ben er erg tevreden over en mijn moeder ook. De kwalitieit van het eten...

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials