Naar de navigatie Naar de inhoud

ZorgAccent, Woonzorg - Erve Nienenhoek

Verpleeghuiszorg

9
.9

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over ZorgAccent, Woonzorg - Erve Nienenhoek

Als veelzijdige zorginstelling biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en begeleiding, bij u thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om u zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze medewerkers in zelfsturende teams.

Denken in mogelijkheden

ZorgAccent heeft als ondertitel bij haar naam opgenomen: ‘Denkt in mogelijkheden’. Dit staat ervoor dat we samen met de mensen aan wie wij zorg verlenen en hun naasten zoeken naar de optimale oplossingen. We beschouwen een situatie niet als een gegeven; we bekijken deze altijd vanuit het besef dat elke situatie uniek is en met oprechte interesse, omdat ieder mens anders is. Wat op het ene moment wél werkt, werkt wellicht op het andere moment niet. We bedenken oplossingen en nemen initiatief.

Waarderingen historie

2024
9.9
3 waarderingen
2023
10
2 waarderingen
2020
9.7
3 waarderingen
2018
8.7
2 waarderingen

Recente waarderingen

10 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Geweldig, ze krijgt alle zorg en zit heel goed op haar plek. Er is genoeg aandacht voor haar.

9.7
Lees meer
15 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

mijn vrouw woont hier al 7 jaar omdat ze helaas op jonge leeftijd hersen infarcten heeft gehad dit is werkelijk een super mooie plek met weinig bewoners waardoor de verzorging super is veel tijd voor...

15 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Geweldig personeel en dito verzorging. Mijn moeder voelt zich helemaal thuis in een mooie en fijne huiselijke sfeer. Ook is Erve Nienenhoek gelegen op een zeer mooie locatie.

Bekijk alle waarderingen