Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgbalans, Woonzorglocatie De Heemhaven

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.5

uit 136 waarderingen

Waardering van Zorgbalans, Woonzorglocatie De Heemhaven - Heemstede op 29 oktober 2020 Geverifieerd

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

7

Kwaliteit van leven

6

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Ik merk aan de medewerkers dat het geen uniforme groep is. Er zitten verschillende niveau's in het team. Er komen ook wel invallers en die kennen mijn vriendin niet. De ene medewerker begrijpt haar situatie beter, dan een andere medewerker. Het merendeel van de activiteiten sluiten niet echt aan bij haar interesses. De medewerkers stimuleren haar wel om gezelschap te zoeken. Ze is graag op haar kamer, maar af en toe moet ze zich meer onder de andere bewoners bevinden. Een aantal van de medewerkers hebben daar oog voor en proberen haar te activeren om onder de mensen te zijn. Het lijkt wel of andere medewerkers daar geen erg in hebben. Al met al is het wel een goed huis. Alle medewerkers zijn hartelijk.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgbalans, Woonzorglocatie De Heemhaven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.