Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgcentrum La Providence

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6
Adres
Ursulinenweide 5 5971 ED Grubbenvorst
Telefoon
077-3555656
Locatie
Deze locatie is onderdeel van La Providence

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorgcentrum La Providence

Wat is onze visie?

La Providence ondersteunt mensen bij het zelf invullen van hun leven en is daarbij de verbindende factor tussen mensen en organisaties die hiervoor nodig zijn. Alle activiteiten en handelingen van La Providence en haar medewerkers zijn gebaseerd op de kernwaarden: klantgerichtheid, eenvoud, respect en het nakomen van afspraken.

Eenvoud kenmerkt de inrichting van de organisatie; die is transparant, benaderbaar, flexibel en zonder onnodige procedures. Wij bieden maatwerkoplossingen, waarbij niet gedacht wordt vanuit ZZP’s, maar vanuit de situatie, wensen en behoeften van de cliënt. Leefplezier staat hierbij steeds voorop.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Stichting ‘La Providence’ is een zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst, Noord-Limburg. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, activiteiten, begeleiding en/of behandeling. Onze betrokken medewerkers, die zich in kunnen leven in de cliënt en diens familie, geven aandacht en warme liefdevolle zorg. Het leefplezier van de cliënt is daarbij leidend, niet het medisch model. We ondersteunen zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van onze cliënten en proberen hen onderdeel uit te laten maken van de maatschappij. We ontzorgen onze bewoners op het gebied van proces (regelen) en inhoud (zorg).