Informatie over
Waardering van Zorgcentrum La Providence - Grubbenvorst op 23 juli 2021 Geverifieerd
Toelichting
Mijn moeder ziet er altijd netjes en schoon uit, en ze ruikt fris. Er wordt aandacht besteed aan haar kleding en haar, bijvoorbeeld door een leuke combinatie te kiezen of een leuke haardband kiezen. De medewerkers doen echt hun best, het is meer dan je zou je mogen verwachten. Mijn moeder heeft laten blijken dat ze het fijn vind met de medewerkers. Ze gaan sympathiek en respectvol met haar om. Mijn moeder kan niet meer praten, maar de medewerkers kijken echt naar haar en communiceren met haar. Door het gebruik van bijv. pictogrammen kan mijn moeder aangeven dat ze naar het toilet wil. Ze krijgt goed te eten, er is leuke entertainment. Er komt een kapper en iemand voor een pedicure. Mijn moeder staat erg centraal, ze zeggen ook je moeder leeft en wij helpen. Ze kan zelf bepalen om later te eten. Bij binnenkomst zie je foto's en namen van de medewerkers, dat is leuk. Ik zou het nog fijn vinden als het MDO-overleg ook via een video gesprek zou kunnen plaatsvinden.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgcentrum La Providence? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.