Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgcentrum Sint Franciscus

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 92 waarderingen

Over Zorgcentrum Sint Franciscus

Zorgcentrum St. Franciscus biedt optimale zorg en gevarieerde dienstverlening aan zoals een zinvolle dagbesteding, in een open, gemoedelijke en gastvrije sfeer. Wij werken persoonsgericht vanuit een respectvolle en vakkundige houding en een warme betrokkenheid.

We zijn er zowel voor cliënten die complexe zorg nodig hebben en niet meer zelfstandig kunnen wonen als voor cliënten die geheel of gedeeltelijk zelfstandig in hun eigen woonomgeving kunnen verblijven. Met ons aanbod kunnen cliënten zo zelfstandig, autonoom en normaal als mogelijk hun leven leiden. Om ons zorgaanbod en onze dienstverlening te laten aansluiten op de vraag van de cliënt, werken we samen met andere partners op het terrein van wonen, welzijn en zorg.

 

Onze zorgvisie gaat uit van de onafhankelijkheid en vrije keuze van de (ouder wordende) mens. We streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. Iedere cliënt beleeft deze kwaliteit op eigen wijze en geeft daar zélf vorm en betekenis aan. Werken vanuit de mensgerichte visie van Zorgcentrum St. Franciscus betekent dat:

  • Wij met respect omgaan met iedere cliënt;
  • Wij het welbevinden van onze cliënten voorop zetten;
  • De zorg en diensten die we leveren passen bij de vragen en behoeften van onze cliënten;
  • In de relatie tussen cliënt en medewerker en in de relatie tussen medewerkers onderling respect, openheid, betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid centraal staan;
  • We zorgen dat cliënten hun vertrouwde leven zoveel als mogelijk kunnen voortzetten;
  • We steeds in ontwikkeling blijven, zowel wat betreft onze dienstverlening naar cliënten als wat betreft onze organisatie en haar medewerkers.

Waarderingen historie

2023
8.7
1 waardering
2022
8.3
15 waarderingen
2021
8.3
43 waarderingen
2020
8.5
33 waarderingen
2019
9.3
10 waarderingen
2018
8.2
56 waarderingen
2017
8.1
35 waarderingen
2011
5.2
1 waardering
2010
7.2
7 waarderingen

Recente waarderingen

1 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Fijne medewerkers die liefdevol met de bewoners omgaan. Een grote pluim! Zorgcentrum wordt netjes bijgehouden en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Enige minpuntje; zowel voor bewoners als...

8.7
Lees meer
23 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Goede zorg en vriendelijk personeel

8.3
Lees meer
17 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben mantelzorger van mijn broer. Mijn broer vindt het moeilijk om te wennen in het verzorgingshuis. Mogelijk is dit door meer begeleiding van het personeel te verbeteren.

6.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials