Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgcentrum 't Slot

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.8

uit 31 waarderingen

Waardering van Zorgcentrum 't Slot - Gameren op 15 juni 2022

Afspraken

4

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

7

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Zorg is buitengewoon goed. Bewoners zijn rond kwart over negen 's morgens gewassen en aangekleed. Er worden veel activiteiten, quizzen, spelletjes en uitjes georganiseerd. Echter personeel is overbelast, waardoor MDO's, evaluaties e.d. niet volgens de afspraak gaan. Misschien is dit juist positief, omdat de prioriteit bij de zorg ligt en niet bij de administratie. Hierdoor valt het gemiddelde cijfer lager uit, wellicht onterecht. Het eerste halfjaar is het wel een zoektocht naar regels en gebruiken, hier zou een centraal aanspreekpunt handig voor zijn. Bijv. over vragen hoe een MDO werkt, een Technische Dienst die bereikbaar is, hoe het met verzekeringen zit e.d.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgcentrum 't Slot? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.