Naar de navigatie Naar de inhoud

Marga Klompé, locatie Hoge Veld

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Marga Klompé, locatie Hoge Veld

Hoge Veld in Aalten biedt 6 cliënten met (beginnende) dementie een huiselijk sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement. Daarnaast is er een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden. Er is elk moment van de dag een medewerker aanwezig om de cliënten waar nodig te begeleiden of te ondersteunen. Zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt.

 

Vertrouwd dagelijks leven

Het uitgangspunt voor het wonen in een groepswoning is dat zo veel mogelijk het gewone en vertrouwde van het dagelijks leven wordt voortgezet, zoals een cliënt dat van ‘vroeger’ kent. Samen koffie- of theedrinken, de krant doornemen, helpen bij het opvouwen van de was, aardappels schillen of groente schoonmaken voor de warme maaltijd, een spelletje aan tafel, naar muziek luisteren of samen zingen, tv kijken, samen met een vrijwilliger of bezoek even naar buiten voor een kleine wandeling. Dat doen we in Hoge Veld.

Bezoek van cliënten is altijd welkom. Het is de bedoeling dat de woning ook voor familie en mantelzorgers als een vertrouwde plek voelt. Zowel het ‘eigen’ appartement als de gezamenlijke huiskamer.

Waarderingen historie

2022
8.0
1 waardering
2021
8.2
4 waarderingen
2020
9.0
2 waarderingen
2019
7.2
1 waardering
2017
8.3
2 waarderingen
2016
9.0
1 waardering
2014
5.0
1 waardering
2010
7.4
9 waarderingen

Recente waarderingen

5 januari 2022 - Geplaatst door de redactie

Men gaat respectvol om met de bewoners en biedt ze een huiselijke sfeer en warme aandacht.

8.0
Lees meer
27 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Cliënten op de twee bovenste etages kunnen niet zelfstandig naar buiten

9.5
Lees meer
10 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder woont op 't Hogeveld. Goede zorgverlening. Lieve en zeer betrokken begeleiders. Er is veel aandacht voor goede zorg. We zijn blij met het team van 't Hogeveld.

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen