8.3

Zorgfederatie Oldenzaal

Organisatie

Adres Fonteinstraat 55
7573 CG Oldenzaal
Telefoon 0541-513433
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 423 waarderingen voor deze organisatie
97% beveelt deze organisatie aan

Profiel van Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een hartelijke, huiselijke, flexibele en klantvriendelijke organisatie waarin de mens centraal staat.

Goede kwaliteit, integratie en evenwicht van wonen, welzijn, zorg en behandeling zijn hierbij de basis voor ouderen, chronisch zieken en anderen die daarvoor in aanmerking komen.

Dit vanuit een algemeen christelijke levensbeschouwing.

Belangrijk hierbij is doelmatigheid van de kleinschalige organisatie. Hiervoor is een ieder afzonderlijk, maar ook gezamenlijk verantwoordelijk.

In de visie is de kern dat wonen, welzijn, zorg en behandeling geintegreerd in evenwicht met elkaar zijn.

  • Wat betreft zorg en welzijn leveren onze deskundige en betrokken medewerkers verantwoorde zorg die uit gaat van de zorgleefvragen en wensen van de cliënt.
  • Zorgfederatie Oldenzaal onderscheidt zich door extra aandacht en kwaliteit voor welzijn en facilitair.
  • Vanuit de vier domeinen, lichamelijk welbevinden en gezondheid, woon- en leefomstandigheden, participatie en mentaal welbevinden, willen wij een bijdrage leveren aan de ervaren kwaliteit van leven.
  • Onze cliënt (of diens vertegenwoordiger) heeft de regie en een eigen aanspreekpersoon met wie hij zorg en welzijnsdiensten afspreekt.  
  • Zorgfederatie Oldenzaal levert zorgproducten die elkaar intra- en extramuraal opvolgen in de keten.
  • Indien de zorgleefvragen en wensen van de cliënt buiten de (gefinancierde) kaders komen, gaat onze verantwoordelijkheid door, want goede zorg omvat ook de aanvullende service- en dienstverlening.

Partners van ZorgkaartNederland