Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Almere, Woonzorgcentrum Vizier

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.3
Adres
Duitslandstraat 5 1363 BG Almere
Telefoon
036-5454381
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Almere
Er zijn 19 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Zorggroep Almere, Woonzorgcentrum Vizier - Almere op 30 mei 2018 Interview

Afspraken

8

Verpleging

9

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

7

Toelichting

Ik vind dat het personeel met veel respect met mijn moeder omgaat. Ik vind het jammer dat er geen tuin of binnentuin bij het complex is. Ik mis een mogelijkheid voor mijn moeder om buiten te zijn. Ik heb het gevoel dat als ik met een idee aan kom ten aanzien van mijn moeders gezondheid, dat daar direct op gereageerd wordt. Ik vind ook dat het personeel er op uit is om het beste voor mijn moeder te creëren. Mijn moeder heeft onlangs haar heup gebroken. Ze heeft pijnmedicatie. Ze slaapt erg onrustig. Haar bed is geplaatst tegen een oneffen muur. In haar slaap heeft mijn moeder zich verwond aan deze muur. Daarom heb ik voorgesteld om aan het bed een plank te schuiven zodat ze niet tegen de muur kan botsen. Het personeel kwam zelf op het idee om een mat over de plank te plaatsen. Ik vind het fijn dat ze zo mee denken. Het betreft een kleinschalige afdeling. Ik ben blij dat er echt goed voor mijn moeder gezorgd wordt. Bij binnenkomst ervaar ik een harmonieuze sfeer.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Zorggroep Almere, Woonzorgcentrum Vizier - Almere

Bedankt voor uw mooie reactie. Het doet goed om terug te horen dat u onze zorg als persoonlijk ervaart. Daar doen we erg ons best voor.
Graag willen wij ook reageren op uw opmerking over de buitenruimte, ook omdat meer mensen dat al genoemd hebben. Vizier heeft inderdaad geen buiten. Dat vinden wij - net als u - erg jammer. Het pand heeft beperkingen. Daar kunnen we niet zoveel aan doen, maar we zoeken wel naar mogelijkheden om met mensen naar buiten te gaan. Dat gebeurt ook regelmatig. Daar helpen vrijwilligers bij, af en toe doen medewerkers dat en natuurlijk kan familie altijd vader of moeder meenemen als dat nog mogelijk is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Almere, Woonzorgcentrum Vizier? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.