Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Drenthe, De Vijverhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.6

uit 31 waarderingen

Over Zorggroep Drenthe, De Vijverhof

De Vijverhof ligt in de wijk Assen-Oost aan het natuurgebied ‘Schieven’. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Vredeveld, waar onder andere Albert Heijn, praktijk voor fysiotherapie, bloemist en bakkerij zijn gevestigd. Openbaar vervoer bevindt zich voor de deur van De Vijverhof.

Appartementen in De Vijverhof Assen

De Vijverhof telt 99 appartementen van 25 tot 60 m². Op de eerste vier etages bieden wij psychogeriatrische (PG) verpleeghuiszorg. Etages vijf t/m acht zijn geschikt voor verzorgingshuiszorg en somatische verpleeghuiszorg.De Vijverhof beschikt over 8 aanleunwoningen welke verhuurd worden. U woont zelfstandig, in uw eigen ingerichte woning, maar wel met alle gemakken van het woonzorgcentrum onder handbereik. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die De Vijverhof biedt. Personenalarmering en eventuele thuiszorg wordt uitsluitend verleent vanuit de thuiszorg van Zorggroep Drenthe.

Over De Vijverhof in Assen

Locatie De Vijverhof is warm en huiselijk ingericht en doet hotelachtig aan bij binnenkomst. De locatie beschikt over twee ruime zalen waar u een (feestelijke) gelegenheid kunt vieren. Ook zijn deze ruimten geschikt als vergaderlocatie. U kunt voor catering terecht in het restaurant ‘Bij de Buren’. Wilt u met de bus naar het centrum van de stad reizen, dan kunt u gebruik maken van de Cityline. Lijn 7 gaat door de wijken Assen Oost, Lariks, Pittelo en Kloosterveen.

Bij de Buren in De Vijverhof in Assen

‘Bij de Buren’ is een concept dat Zorggroep Drenthe enkele jaren geleden heeft ontwikkeld. Dit om de buurtfunctie rondom de locaties te versterken. We zien dat mensen langer thuis blijven wonen en dat er behoefte is aan gezelschap en faciliteiten dichtbij huis. U kunt bij de buren naar de kapper, pedicure, boodschappen doen, lezen, lekker eten in het restaurant en een drankje drinken in De Blaffende Vis. 

 

Waarderingen historie

2022
9.0
5 waarderingen
2021
8.4
20 waarderingen
2020
8.5
6 waarderingen
2018
7.4
19 waarderingen
2017
7.8
22 waarderingen
2016
7.7
49 waarderingen
2015
7.2
1 waardering
2013
9.0
1 waardering
2012
8.2
1 waardering
2010
7.8
65 waarderingen

Recente waarderingen

11 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Het personeel is zeer gemotiveerd, vriendelijk en betrokken. Het pand ligt in een mooie groene omgeving met veel wandelroute's en vlak bij een winkelcentrum. Het eten is heel goed.

8.5
Lees meer
5 september 2022 - Geplaatst door de redactie

vriendelijk, geduldig en begripvol personeel, goede communicatie over alles

8.7
Lees meer
1 september 2022 - Geplaatst door de redactie

ze zijn er altijd voor je wie het ook is de zorg of schoonmaak ze zijn allemaal behulpzaam en hebben aandacht voor je

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Contactformulier

Socials