Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie De IJsvogel

Verpleeghuiszorg

7
.5

uit 37 waarderingen

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie De IJsvogel

Wat is onze visie?

 

Prettig en veilig wonen met goede zorg, dat kan in de woonzorgcentra van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Deze centra kunnen u stuk voor stuk veel bieden. Ze hebben allemaal andere faciliteiten en een eigen sfeer, maar er zijn ook overeenkomsten. In alle woonzorgcentra werken vaste, kleine zorgteams. De mensen die u verzorgen en of verplegen zullen snel vertrouwde gezichten zijn. Zij werken volgens onze christelijke levensvisie. Naast wonen en zorg, staat ook uw welbevinden centraal. Wilt u meedoen aan activiteiten of zoekt u liever de rust? Het kan allebei! Onze dagbestedingscoaches gaan graag met u in gesprek. En als u behandelingen nodig heeft, komen de behandelaren bij u aan huis in het woonzorgcentrum. Denk daarbij aan de fysiotherapeut, de logopedist, de ergotherapeut of de diëtist.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Zorggroep Noordwest-Veluwe. In vertrouwde handen.

Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze zorgcentra, dus ook aan huis.

Onze kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, respect en geborgenheid. Kwaliteits- en cliëntgericht werken is het leidend principe voor alles wat we doen. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

Thuiszorg Noordwest-Veluwe biedt zelfstandig wonende ouderen een totaalpakket van woon- en zorgservice op maat in eigen huis. Ter ondersteuning van de thuissituatie kunt u met Dagactiviteiten ouderen onze dagcentra bezoeken. 

Het Advies- en behandelcentrum van de Zorggroep biedt mono- en/of multidisciplinair advies en behandeling bij complexe zorgvragen van ouderen en chronisch zieken.

Waarderingen historie

2024
8.8
1 waardering
2023
7.5
17 waarderingen
2022
8.7
1 waardering
2021
7.4
18 waarderingen
2019
8.0
4 waarderingen
2018
8.0
7 waarderingen
2017
7.9
20 waarderingen
2016
7.8
13 waarderingen
2010
8.1
8 waarderingen

Recente waarderingen

12 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij missen een soort brasserie om gezellig koffie te drinken. Het zou fijn zijn als er meer mogelijkheden zijn voor een ijsje of kopje koffie. De verzorging doet erg zijn best binnen de mogelijkheden...

8.8
Lees meer
15 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Voor een combinatie aan verschillende problematiek bij cliënten is er weinig aandacht. Personeel doet goed haar best, alleen er is te weinig personeel. Hierdoor worden sommige zaken betreft de zorg...

7.0
Lees meer
14 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

De organisatie is keurig met het nakomen van afspraken. Het kan echt niet beter. Ik kom er een paar keer per week dus ik zie hoe ze met mijn moeder omgaan. Mijn moeder is zo blij daar. Ze spreekt ook...

Bekijk alle waarderingen

Socials