Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie Elim

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 36 waarderingen

Over Zorggroep Noordwest-Veluwe, locatie Elim

Wat is onze visie?

 

Prettig en veilig wonen met goede zorg, dat kan in de woonzorgcentra van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Deze centra kunnen u stuk voor stuk veel bieden. Ze hebben allemaal andere faciliteiten en een eigen sfeer, maar er zijn ook overeenkomsten. In alle woonzorgcentra werken vaste, kleine zorgteams. De mensen die u verzorgen en of verplegen zullen snel vertrouwde gezichten zijn. Zij werken volgens onze christelijke levensvisie. Naast wonen en zorg, staat ook uw welbevinden centraal. Wilt u meedoen aan activiteiten of zoekt u liever de rust? Het kan allebei! Onze dagbestedingscoaches gaan graag met u in gesprek. En als u behandelingen nodig heeft, komen de behandelaren bij u aan huis in het woonzorgcentrum. Denk daarbij aan de fysiotherapeut, de logopedist, de ergotherapeut of de diëtist.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Elim is het eerste verpleeghuis in Putten. Het beschikt over 47 verpleeghuisplaatsen, verdeeld over 7 kleinschalige groepswoningen. Elim beschikt over alle faciliteiten van een modern woonzorgcentrum. Op het gezellige binnenplein, het 'Marktplein', bevinden zich de Brasserie, de winkel, kapsalon Willy, de loungeruimte en de internetplek. In het woonzorgcentrum zijn ruimtes voor activiteitenbegeleiding, ergotherapie, fysiotherapie en logopedie.

Respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Onder deze kernwaarden verleent Zorggroep Noordwest-Veluwe kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze woonzorgcentra, dus ook aan huis.

Onze tien locaties zijn: De Dillenburg, De Arcade, De Amaniet en De IJsvogel in Ermelo, Randmeer, Weideheem en Sonnevanck in Harderwijk, De Schauw en Elim in Putten en Ittmannshof in Nunspeet. Elke locatie heeft een (protestants) christelijke identiteit en kent een eigen sfeer en cultuur.

De Thuiszorg Noordwest-Veluwe is er voor elke oudere in de regio. Wij helpen cliënten zelfstandig te blijven leven met zorg en diensten aan en rondom huis. Ook faciliteren wij het sociaal welbevinden met diensten die ontspanning en sociaal contact bevorderen. Zo willen wij een bijdrage leveren aan maximale levenskwaliteit van cliënten.

Het Advies- en behandelcentrum van de Zorggroep biedt mono- en/of multidisciplinair advies en behandeling bij complexe zorgvragen van ouderen en chronisch zieken.

Bij ons bent u in vertrouwde handen.

 

Waarderingen historie

2023
8.0
18 waarderingen
2022
9.0
1 waardering
2021
8.2
17 waarderingen
2019
7.6
10 waarderingen
2018
8.0
13 waarderingen
2017
8.0
38 waarderingen
2016
7.9
12 waarderingen
2015
10
1 waardering
2010
7.8
1 waardering

Recente waarderingen

15 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Te weinig personeel.

8.3
Lees meer
15 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Communicatie verloopt af en toe wat stroef als het gaat om de zorg die wordt geleverd. Verpleging houdt niet altijd concreet rekening met de situatie waar de cliënt in verkeerd.

8.0
Lees meer
15 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Heel veel gaat goed. Als mijn naaste iets aangeeft, dan komen ze. Ze geven ook aan dat mijn naaste altijd om hulp mag vragen. Verzorging doet gewoon heel erg hun best. Ze hebben oog voor mijn naaste....

8.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials