Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Noordwest-Veluwe, Specialistisch Centrum Ouderenzorg Sonnevanck

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.3
Adres
Sonnevancklaan 2 3847 LC Harderwijk
Telefoon
088-0563000
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Noordwest-Veluwe

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Zorggroep Noordwest-Veluwe, Specialistisch Centrum Ouderenzorg Sonnevanck - Harderwijk op 13 december 2018 Interview

Afspraken

8

Verpleging

7

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

8

Accommodatie

7

Toelichting

Afspraken worden ruim van te voren gemaakt. De omgang van de medewerkers met mijn man vind ik super. Er wordt altijd goed naar mij geluisterd. Ze leven ook met mij mee, bijvoorbeeld als ik zelf iets moet doen. De omgeving van het gebouw vind ik mooi. Het gebouw en de voorzieningen zouden iets beter kunnen. Er wordt een nieuw gebouw neergezet. Nu heeft mijn man één kamer en zijn de toiletten en douches voor gezamenlijk gebruik. In het nieuwe gebouw krijgt hij een kamer met een eigen badkamer. Mijn man doet niet aan alle activiteiten mee, maar er wordt wel van alles aangeboden. Soms gaan we er samen naar toe, bijvoorbeeld als er een koor komt zingen. Het principe is dat er in de huiskamer gegeten wordt. Als er bezoek is dan krijgen die ook altijd koffie en thee aangeboden. Een enkele keer gaan we naar de hal waar je ook kunt zitten. Daar staat een koffie automaat waar je voor moet betalen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Noordwest-Veluwe, Specialistisch Centrum Ouderenzorg Sonnevanck? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.