Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Borgerhof

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 33 waarderingen

Over Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Borgerhof

In september 2018 is de splinternieuwe locatie Borgerhof opgeleverd met ruime moderne woningen.

Ruime appartementen

De nieuwe appartementen zijn ruim en hebben drie kamers. Ze zijn geschikt voor zowel ouderen met een kleine zorgvraag als voor ouderen die intensievere zorg nodig hebben. Sommige ouderen kiezen er voor om te wonen in een veilige en sociale woonomgeving, ook als ze nog weinig zorg nodig hebben. Als er dan na verloop van tijd toch zorg nodig is, kunnen wij onze wijkzorg bij hen inzetten. Heeft een bewoner nog intensievere zorg nodig dan hoeft hij/zij in principe niet te verhuizen naar een andere woning, maar bieden wij, in overleg, deze zorg aan in de eigen woning. In de nieuwe Borgerhof is ook een aantal appartementen voor Eerstelijns Verblijf, voor mensen die vanwege medische redenen tijdelijk niet thuis kunnen wonen bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Voorzieningen

In het algemene gedeelte zijn het restaurant en een winkeltje gevestigd en kan men terecht voor dagopvang. Het uitgangspunt is dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig hun leven kunnen leiden. Een mooi voorbeeld hiervan is dat alle intramurale bewoners in de nieuwe Borgerhof beschikken over een ‘eigen’ wasmachine. De wasmachine blijft eigendom van Tangenborgh; de bewoners hebben deze dus in bruikleen. Ook is iedereen welkom in het restaurant waar met streekproducten gekookt wordt. Daarnaast gaat de activiteitenbegeleiding een programma aanbieden waar ook mensen die niet in Borgerhof wonen tegen betaling aan kunnen deelnemen.Fase 2 Fase 2 is in volle gang en wordt waarschijnlijk nog in 2019 afgerond. Dan zijn in totaal 88 woningen gebouwd.

Waarderingen historie

2023
8.8
12 waarderingen
2022
8.5
5 waarderingen
2021
9.5
6 waarderingen
2020
8.9
10 waarderingen
2019
1.0
1 waardering
2017
7.9
15 waarderingen
2010
7.1
6 waarderingen

Recente waarderingen

6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Doorgaans zeer tevreden over de inzet en aandacht. Ontevreden met de druk op de zorg gemeten in tijd per cliënt. Zie als oorzaak de politieke keus tot commercialisering van de zorg.

7.5
Lees meer
6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Bij vragen en gehoord worden bij overleg. Snelle adequate terugkoppeling naar ons. Top!

9.0
Lees meer
6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Bij vragen snelle terugkoppeling en gehoord worden bij overleg.

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials