Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Eendrachtshof

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Eendrachtshof

Woonzorgcentrum De Voorde ligt op steenworp afstand van het centrum van Coevorden. De Voorde heeft appartementen in het woonzorgcentrum, maar ook aanleunwoningen en appartementen voor kortdurend verblijf. Van de appartementen voor kortdurend verblijf kunt u gebruik maken als u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.VoorzieningenIn het woon- en zorgcentrum zijn veel voorzieningen zoals een bibliotheek, kleine supermarkt, kapsalon, café, pedicure en een restaurant. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet in De Voorde wonen. 

ActiviteitenEr worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners, maar ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste vaste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in De VoordeDe Voorde bestaat uit 108 zorgappartementen, 36 inleunwoningen en verhuurt 56 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een woon-slaapkamer of een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Waarderingen historie

2023
7.9
3 waarderingen
2022
10
1 waardering
2021
8.0
4 waarderingen
2020
9.3
1 waardering
2017
7.5
10 waarderingen
2013
7.5
1 waardering

Recente waarderingen

5 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Met alles ben ik tevreden. Alleen de huishoudelijke hulp van 45 minuten is veel te weinig.

6.5
Lees meer
4 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik ben tevreden over de persoonlijke aandacht. Ik ben ontevreden over de kwaliteit van de warme maaltijd. We eten te weinig groente en er is weinig keus. Ik ben tevreden over hetgeen de...

7.8
Lees meer
4 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik ben tevreden over de zorg op allerlei gebieden, en kan deze aanbevelen bij anderen.

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials