Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Heidehiem

Verpleeghuiszorg

8
.2

uit 44 waarderingen

Over Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Heidehiem

Even buiten het centrum van Emmen, in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer, ligt het nieuwe Heidehiem. Deze locatie is begin 2012 geopend als vervanging voor het oude gebouw uit de jaren vijftig.

Heidehiem is een unieke woonzorglocatie, die behalve ruime appartementen ook een exclusief zorgconcept biedt. De appartementen zijn als combiwoning uitgevoerd, dat wil zeggen dat ze zowel geschikt zijn voor mensen met geen of weinig zorgvraag als voor mensen die veel zorg nodig hebben. Wordt de zorgvraag groter, dan kunt u dus in uw eigen vertrouwde appartement blijven wonen en hoeft u niet te verhuizen.

Als u of uw partner toch niet zelfstandig kan blijven wonen, bijvoorbeeld door vergevorderde dementie, biedt verpleegunit De Olmen uitkomst. De Olmen bevindt zich namelijk binnen Heidehiem. U blijft als echtelieden dan dicht bij elkaar wonen, zodat u elkaar gemakkelijk dagelijks kunt zien. De Olmen telt 19 verpleegappartementen.VoorzieningenIn Heidehiem zijn voorzieningen, zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon, een restaurant en een pedicure. In het restaurant zijn ook mensen welkom die niet bij Heidehiem wonen of huren. U kunt dus gezellig familie of een vriend(in) uit de buurt meenemen.

ActiviteitenWekelijks kunnen bewoners deelnemen aan vaste activiteiten die worden aangeboden. Het hele jaar door worden daarnaast uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd.

Wonen in HeidehiemHeidehiem bestaat uit 91 appartementen, waar u zowel met een lichte als met een zwaardere zorgvraag kunt wonen. Deze appartementen zijn ook geschikt voor verhuur en hebben een oppervlakte van ongeveer 80 m². Ze zijn voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een balkon.

Aan het Vossepad staan 51 seniorenwoningen. Dit zijn huurappartementen, bestemd voor bewoners zonder zorgvraag, maar uiteraard kan hier verzorging en verpleging aan huis worden geboden op het moment dat u dat nodig heeft.

In Heidehiem bevindt zich ook verpleegunit De Olmen. De Olmen telt 19 verpleegappartementen.

Waarderingen historie

2023
8.7
10 waarderingen
2022
8.6
3 waarderingen
2021
8.1
17 waarderingen
2020
7.9
14 waarderingen
2019
9.3
1 waardering
2017
8.2
18 waarderingen
2016
10
1 waardering
2013
6.9
2 waarderingen
2012
6.0
2 waarderingen
2010
6.8
8 waarderingen

Recente waarderingen

6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Bijzonder lief, zorgzaam personeel, welke helaas ook met personeelsgebrek te maken hebben. Ben erg blij dat mijn vrouw daar geplaatst kon worden. Niets dan lof hierover.

6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Er wordt goed naar haar omgekeken en gereageerd op de behoefte van zorg.

7.8
Lees meer
6 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Er is oog voor mijn moeder. Wanneer er extra zorg nodig is wordt deze meteen ingezet. Personeel is warm en hartelijk ook naar ons als kinderen. Maken tijd voor een praatje.

Bekijk alle waarderingen

Socials