Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Oldersheem

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Zorggroep Tangenborgh, Woon- en Zorgcentrum Oldersheem

Woonzorgcentrum Oldersheem ligt in een levendig deel van het dorp Nieuw-Amsterdam, vlakbij het winkelcentrum. In Oldersheem zijn ook plaatsen beschikbaar voor kortdurend verblijf, bijvoorbeeld als u na een ziekenhuisopname nog niet voldoende hersteld bent om uzelf thuis te kunnen redden.VoorzieningenEr zijn diverse voorzieningen in Oldersheem, zoals een bibliotheek, een kleine supermarkt, een kapsalon, een café, een pedicure en een restaurant. Ook mensen die niet in Oldersheem wonen kunnen in het restaurant eten.

ActiviteitenEr worden elke week vaste activiteiten aangeboden voor bewoners. Ook andere ouderen kunnen tegen een kleine vergoeding aan de meeste vaste activiteiten deelnemen. Ook worden het hele jaar door uitstapjes, markten en andere ontspanningsmomenten georganiseerd. 

Wonen in OldersheemDe zorginstelling heeft 57 zorgappartementen en verhuurt 79 aanleunwoningen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een gescheiden woon- en slaapkamer, keuken, badkamer met wc en berging en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

Waarderingen historie

2023
5.5
1 waardering
2022
10
1 waardering
2021
8.2
3 waarderingen
2020
8.1
6 waarderingen
2019
8.0
1 waardering
2018
4.8
1 waardering
2017
7.8
21 waarderingen
2011
7.8
1 waardering

Recente waarderingen

4 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Dat je weet dat je zit te wachten op je dood en er opeens zonder overleg een rookverbod wordt ingesteld terwijl je al 67 jaar rookt. Je voelt je belemmert in je vrijheid.

5.5
Lees meer
12 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder heeft nog fijne jaren met liefdevolle zorg gehad in Oldersheem ! Tijdens de laatste periode van haar leven werd moeder omringd met intensieve zorg en ‘warmte’ van het personeel....

29 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik vind het zeer goed dat we weer in het restaurant kunnen eten. En wat de zorg betreft, het personeel doet hun uiterste best om het verblijf in Oldersheem voor ons als bewoners zo goed en zo prettig...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials