Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 48 waarderingen

Informatie over

Waardering van Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe - Goes op 22 januari 2016 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Behandeling

8

Omgang medewerkers

8

Informatie

7

Luisteren

7

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Afspraken die worden over het algemeen wel goed nagekomen hoor, ik heb er geen klachten over. Als er een afspraak gemaakt moet worden met de dokter dan doen de zusters dit voor mij. Als ik iets mankeer dan word er altijd goed naar me gekeken en helpen ze me waar ze kunnen. De zusters zijn allemaal leuke meiden. Ik kan met iedereen even goed opschieten. Informatie dat krijg ik hier altijd genoeg. Ik krijg alles op papier, het word tegen je verteld en ze schrijven het meestal ook voor je op. Er word hier altijd goed naar me geluisterd. Als ik iets vraag dan word het voor me gedaan. Tijd voor een praatje is ook altijd wel, zeker als je er om vraagt. Mijn kamer hier is prachtig. Ik heb een mooi uitzicht en alles ziet er keurig uit. Ik heb gewoon echt geen klachten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.