Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 48 waarderingen

Informatie over

Waardering van Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe - Goes op 22 januari 2016 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

De medewerkers zijn heel zorgzaam en letten op alles. Soms hebben ze ook wel eens hun dag niet maar dat vind ik normaal. Ze zijn erg attent, ook voor de mensen die hier niet wonen. De informatie krijg ik allemaal op mijn kamer, alles staat echt zeer duidelijk beschreven. Alle informatie hangt ook in de hal. Als ik iets vraag dan krijg ik ook direct een antwoord. Ik ben zeer tevreden over mijn kamer en de schoonmaak ervan. Ik kan zelf ook nog een klein beetje doen, de hulp komt 1 maal per week. Mensen die bij mij op visite komen ervaren het hier als erg goed, het personeel is zo vriendelijk dat de visite zelf al aangeeft hier te willen wonen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.