Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 48 waarderingen

Informatie over

Waardering van Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe - Goes op 22 januari 2016 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

7

Behandeling

8

Omgang medewerkers

8

Informatie

7

Luisteren

8

Accommodatie

5

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Mijn appartementje is heel mooi, ik ben er heel erg op vooruit gegaan sinds de verbouwing. Het is makkelijk en ik heb alles bij de hand. Het is een gezellige kamer met een mooi uitzicht. De zusters hier zijn allemaal goed, aardig en vriendelijk. Ze zorgen goed voor me. Ze luisteren altijd goed naar me, als je het maar duidelijk overbrengt. Ik vraag gewoon alles aan de zusters, als je niets vraagt dan weet je het ook niet. Tijd voor een praatje is er helaas niet meer, ze hebben het gewoon te druk. Dat mis ik ook wel eens. Afspraken worden hier over het algemeen wel goed nagekomen, soms komt er wel eens wat tussen, maar ik besef ook heel goed dat ik hier niet alleen zit. Afspraken met bijvoorbeeld de dokter die worden door de zusters voor mij gemaakt. Als ik aangeef dat ik ergens last van heb dan word er altijd goed naar me gekeken en helpen ze me waar ze kunnen. Je word hier heel goed in de gaten gehouden. Informatie dat krijgen we hier genoeg. Iedere twee weken krijgen we een brief me alle activiteiten erop. Ik heb wel een bezwaar, als er iets te doen is dan moet je altijd naar het andere gebouw en door mijn beperkingen kan ik daar niet meer zelfstandig naartoe, hierdoor mis ik wel eens activiteiten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorggroep Ter Weel, Sint Maarten In De Groe? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.