Naar de navigatie Naar de inhoud

Amarijn, Hof Klarenbeek

Verpleeghuiszorg

9
.3

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Amarijn, Hof Klarenbeek

Wat is onze visie?

Samen met u en uw netwerk zorgen onze medewerkers en vrijwilligers ervoor dat u uw leven kunt leven zoals u dat wilt, op welke locatie van Zorgstroom u ook woont.

 

Bij Zorgstroom heeft u een goed leven met de mensen om u heen die er voor u toe doen. Dat kunnen we niet alleen. Samen met u, uw netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere zorgverleners zorgen we daarvoor. We kijken naar uw wensen en behoeften, maken een individueel plan en vervullen daarin samen onze rol. Uw mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt.

Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Net buiten het historische centrum van Middelburg, tegenover het karakteristieke bolwerk van de stad, ligt het mooie Hof Klarenbeek. Hier woont u zelfstandig in een van de 56 luxe driekamerwoningen. In het complex is 24 uur per dag zorg aanwezig. U kunt al in Hof Klarenbeek gaan wonen voordat u van deze zorg gebruik maakt. Op het moment dat u wel zorg wenst, kan dit meteen ingezet worden. Dat maakt Hof Klarenbeek bijzonder.

 

De woningen zijn ruim opgezet: de oppervlaktes zijn circa 75 m².  Er zijn 24 appartementen ingericht voor mensen met een zorgindicatie. Zij kunnen gebruik maken van Volledig Pakket Thuis (VPT). Bij de overige appartementen in Hof Klarenbeek is het mogelijk om van thuiszorg van Zorgstroom gebruik te maken. Het wooncomplex beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

 

Waarderingen historie

2024
8.8
1 waardering
2023
7.5
1 waardering
2022
9.7
1 waardering
2021
10
2 waarderingen
2020
10
1 waardering
2018
8.1
7 waarderingen
2017
5.3
1 waardering
2016
7.5
7 waarderingen

Recente waarderingen

15 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Na bijna twee jaar verzorging in Hof Klarenbeek blijft de verzorging en aandacht van een uitzonderlijk hoge klasse. Medewerkers doen nioet alleen hun werk goed maar ze doen het ook met hun hart!...

8.8
Lees meer
28 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over de zorg, die geweldig met mij meedenkt. Bovendien zijn de verzorgenden uiterst aangenaam in de omgang!

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen