Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgwaard, locatie 't Huys te Hoecke

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.8

uit 45 waarderingen

Waardering van Zorgwaard, locatie 't Huys te Hoecke - Puttershoek op 26 juli 2021 Interview

Afspraken

7

Verpleging

6

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

6

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Hersenaandoeningen

Toelichting

De kwaliteit van de zorg vind ik niet altijd even goed. Mijn moeder wordt 's avonds om negen uur naar bed gedracht en is 's ochtends vroeg wakker; dat is de keerzijde van vroeg naar bed gebracht worden. Echter, ze wordt dan pas later op de ochtend geholpen met opstaan terwijl ze vroeg wakker is. Ook duurt het soms lang voordat mijn moeder hulp krijgt. Ze moet soms een aantal keren bellen voordat er iemand bij haar komt om te helpen met naar het toilet gaan. De medewerkers zijn lief en goed aanspreekbaar. Wel hebben de vaste krachten wat meer aandacht voor mijn moeder dan de uitzendkrachten in het weekend. Ook met haar contactpersoon heeft ze goed contact. Haar vertrouwt ze heel erg. Verder ziet het gebouw er netjes en verzorgd uit. Het gebouw heeft een hele mooie binnentuin en er zijn veel voorzieningen zoals als een bibliotheek.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zorgwaard, locatie 't Huys te Hoecke? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.