Naar de navigatie Naar de inhoud

ZuidOostZorg, locatie Marrewyk

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2
Adres
Compagnonsplein 1 9202 NN Drachten
Telefoon
0512-588475
Locatie
Deze locatie is onderdeel van ZuidOostZorg

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van ZuidOostZorg, locatie Marrewyk

Profielfoto ZuidOostZorg, locatie Marrewyk  - Drachten

Marrewyk is een revalidatie- en reactiveringscentrum. Het biedt plaats aan 34 revalidatie- en reactiveringscliënten. U kunt in Marrewyk revalideren na een ziekenhuisopname of als  uw huisarts het nodig vindt dat u in Marrewyk wordt opgenomen voor reactivering.

Revalidatiecentrum Marrewyk is gespecialiseerd in revalidatie en reactivering. Binnen Marrewyk zijn twee deskundige teams werkzaam, die u helpen bij uw herstel. Het ene team is gespecialiseerd in revalidatie na een heup-/knie-operatie. Het andere team heeft specifieke kennis over revalidatie na een beroerte/CVA.

Revalidatiecentrum Marrewyk is gevestigd in Drachten, op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe. Door de goede contacten met de specialisten krijgt u zeer deskundige zorg. Als u voor een onderzoek of een behandeling in het ziekenhuis moet zijn, bent u vlakbij. De nabijheid van Nij Smellinghe zorgt ervoor dat we goed en snel kunnen schakelen bij vragen of onduidelijkheden. Ook kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die het ziekenhuis biedt. Zoals de winkel, het postkantoor, de bloemenzaak of het restaurant.

Er wordt in revalidatiecentrum Marrewyk veel aandacht en tijd besteed aan een prettige en gastvrije omgeving. Hiermee heeft Marrewyk twee sterren behaald bij Gastvrijheidszorg met Sterren. Dit is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is om de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door goede gastvrijheid.

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van ZuidOostZorg, locatie Marrewyk