7.7

Zuyderland Zorgcentra - Verpleegunit Stein

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Heerstraat Centrum 45
6171 HS Stein
Telefoon 046-4269020
Locatie Deze locatie is onderdeel van Zuyderland Zorgcentra
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Profiel van Zuyderland Zorgcentra - Verpleegunit Stein

Verpleegunit Stein is een een voorziening voor ouderen met dementie die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben. Deze afdeling ligt in het 'Zorgcentrum de Moutheuvel', midden in het centrum van Stein. De bedrijvigheid en de gezelligheid van het dorp is door deze ligging makkelijk bereikbaar.

Gezellig, huiselijk en rustig
Samen prettig wonen staat centraal, in combinatie met goede zorg. Het levensritme van alle dag en het welzijn van iedere bewoner staan voorop. Zo ziet elke dag er anders uit, afhankelijk van de behoeften van de bewoners. Elke woonvorm heeft zijn eigen team met vaste medewerkers, die 24 uur per dag zorg bieden bij alles wat de bewoner niet meer kan.

Zorg vanuit beleving cliënt
Onze zorg baseren we op de visie van "Belevingsgerichte zorg". De mate van dementie en de bijbehorende behoeften brengen we in kaart. De zorg, de bejegening en het activiteitenaanbod sluiten op deze veranderende behoeften aan. In de praktijk betekent dit, dat we de gevoelens van dementerenden bevestigen en serieus nemen, en meegaan in hun belevingswereld. Daardoor voelen bewoners zich geborgen en behouden ze hun gevoel van eigenwaarde.

Partners van ZorgkaartNederland