Naar de navigatie Naar de inhoud

ZZG zorggroep, Woonlocatie De Horizon

Verpleeghuiszorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Winnaar van:

Over ZZG zorggroep, Woonlocatie De Horizon

Wat is onze visie?

De relatie tussen cliënt en medewerker is waar het om draait bij ZZG zorggroep. Onze medewerkers ondersteunen u als het niet meer vanzelf gaat. We helpen u uw gezondheid en zelfredzaamheid te verbeteren of te behouden. Als dat niet haalbaar is, begeleiden we u om te gaan met het verlies van gezondheid. Ook staan we naast u in de laatste levensfase. We werken daarvoor nauw samen met anderen, zoals collega-organisaties, thuiszorg, huisartsen, woningcorporaties en ziekenhuizen. 

Zo staan we u bij om uw kwaliteit van leven zo lang mogelijk te behouden; zodat u de mens kunt blijven die u wil zijn.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Als zelfstandig wonen niet meer gaat omdat u de hele dag intensieve zorg nodig heeft, dan is wonen in De Horizon iets voor u. De Horizon biedt u ondersteuning en veiligheid in uw eigen appartement, in een kleinschalige, beschermde omgeving. U zet er uw leven voort op een manier die u gewend bent. De medewerkers helpen u bij uw zorgvraag en stimuleren u om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven. Dat doen ze door samen met u te koken of het huishouden te doen. Uw familie blijft betrokken bij uw leven. Door op bezoek te komen, door samen te bekijken hoe we goed kunnen aansluiten bij wat u gewend was te doen, maar ook door een handje te helpen.

Waarderingen historie

2018
8.1
11 waarderingen
2017
7.7
14 waarderingen

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over ZZG zorggroep, Woonlocatie De Horizon te Nijmegen te plaatsen: Waarderen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Verhulst, A.M.C.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

ZZG zorggroep, Woonlocatie De Horizon, Nijmegen
-

0 waarderingen


Socials