Naar de navigatie Naar de inhoud

Brijder Verslavingszorg Kliniek Hoofddorp

Verslavingszorg

9
.0

uit 37 waarderingen

Waardering van Brijder Verslavingszorg Kliniek Hoofddorp - Hoofddorp op 12 maart 2022

Afspraken

7

Behandeling

2

Omgang medewerkers

6

Informatie

2

Luisteren

4

Accommodatie

2

Aandoening / behandeling

Verslavingen

Toelichting

Laten we voorop stellen het personeel dat daadwerkelijk op de groepen staat is hier top en daar is het meeste positive mee gezegt. Ze houden geen rekening met de mensen die hier hun leven weer op orde proberen te krijgen. Bouwvakkers die om 7 uur sochtend over de afdelingen staan te banjeren met gereedschap, en lekker staan te schreeuwen wat ze dat weekend gaan doen. Mensen die van kamertje naar kamertje worden verplaats alsof ze nummertjes zijn. Het eten is alleen op ma t/m do goed te doen de rest is het echt kwalitatief uitermaten teleurstellend. Word geen rekening gehouden of je hier met ze 3e of met zijn 10 op een afdeling zit dus als je met ze 10e zit moet je hopen dat je smiddags genoeg brood heb etc. Het is hier zwaar veroudert dan denk je oh maar ze zijn met een verbouwing bezig maar er word een likje verf op de muur gedaan en een laag plak folie over de vloer en thats it. Past helaas niet meer bij kon nog wel even doorgaan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Brijder Verslavingszorg Kliniek Hoofddorp? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.