Naar de navigatie Naar de inhoud

Changes GGZ

Organisatie

8
.3

uit 301 waarderingen

Over Changes GGZ

Changes GGZ is een erkende instelling welke gespecialiseerd is in het behandelen van verslaving, eetstoornissen en de onderliggende problematiek. We helpen je met het doorbreken van je verslaving of eetstoornis. Onze professionele behandelingen en persoonlijke benadering helpen jou met het varen van een nieuwe koers. Wij geloven dat duurzaam herstel écht mogelijk is. Met onze behandelingen op maat kunnen we jou de zorg bieden die het beste bij jou past.

Onze behandelingen worden vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Wij hebben een WTZi toelating waardoor onze zorg vergoed wordt vanuit je verplichte basisverzekering. Zowel ambulante behandelingen als een kliniekopname worden vergoed vanuit je zorgverzekering.

Changes GGZ biedt specialistische behandelingen op maat. Tijdens de ambulante behandeling kun je thuis blijven wonen en wellicht blijven studeren en of werken. Een ambulante behandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op een klinische behandeling. Een ambulante behandeling is mogelijk op onze locatie Hoge Mosten in Breda of bij Promentis in Weert. 

Mocht tijdens de intake procedure blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze afkickkliniek Promentis in Weert of The Grange in Zuid-Afrika of onze eetstoorniskliniek in Halsteren, Noord-Brabant.

De duur van het programma is gemiddeld 6 weken voor de behandeling van verslaving. Klinische behandeling van eetstoornissen duurt gemiddeld 8 tot 12 weken.

Ons multidisciplinaire behandelteam bestaat uit academisch geschoolde specialisten waarvan een aanzienlijk deel tevens ervaringsdeskundig is. Door deze combinatie krijgen onze cliënten een specialistisch verantwoorde behandeling waarbij zij zich tegelijkertijd begrepen en op hun gemak voelen.

Waarderingen historie

2024
7.8
19 waarderingen
2023
8.3
157 waarderingen
2022
8.1
52 waarderingen
2021
8.8
72 waarderingen
2020
6.5
2 waarderingen
2019
8.6
36 waarderingen
2018
8.8
73 waarderingen
2017
7.8
8 waarderingen
2016
5.2
5 waarderingen

Locaties

Er vallen 5 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Logo icon Verslavingszorg Changes GGZ, hoofdlocatie Breda - Breda
Changes GGZ, hoofdlocatie Breda

Verslavingszorg

Locatie

Breda

2.2

2 waarderingen

Logo icon Verslavingszorg Changes GGZ, Ambulant Breda - Breda
Changes GGZ, Ambulant Breda

Verslavingszorg

Locatie

Breda

8.6

79 waarderingen

Logo icon Verslavingszorg Changes GGZ, locatie Promentis - Weert
Changes GGZ, locatie Promentis

Verslavingszorg

Locatie

Weert

8.1

153 waarderingen

Bekijk alle locaties