Naar de navigatie Naar de inhoud

SolutionS Amersfoort

Verslavingszorg

9
.0

uit 89 waarderingen

Over SolutionS Amersfoort

Wij bieden professionele behandeling voor alcohol-, drugs-, game- en gokverslaving. SolutionS is een erkende GGZ-instelling. Deze status zorgt ervoor dat behandel- en verblijfskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Afkickkliniek

SolutionS Center ligt in een schitterende bosrijke omgeving en is goed afgeschermd van de buitenwereld zodat onze cliënten er in alle rust en discretie hun programma kunnen volgen.

Ambulant & Intensieve Deeltijd

Een ambulante of intensieve deeltijdbehandeling bestaat uit frequente afspraken bij SolutionS. Er zijn individuele- en groepsbijeenkomsten. Bij de ambulante behandeling wordt 1 dag per week en bij de intensieve deeltijdbehandeling 2 dagen per week gebruikt om de groepsbijeenkomsten en de individuele bijeenkomsten efficiënt te plannen. 

Klinische behandeling

Een klinische behandeling bestaat uit een volledig behandelprogramma volgens het 12 stappen Minnesota model met een uiterst zorgvuldige opbouw en inhoud. Naast groepssessies en individuele sessies is er ook aandacht voor: beeldende therapie, dramatherapie, meditatie en sport. Wij weten uit ervaring dat dit belangrijk is voor je herstel.

Nazorg

Een nazorgtraject is onlosmakelijk verbonden met een kliniekopname. Je kunt terugvallen in oud gedrag of weer gaan drinken of gebruiken. Om die reden is goede begeleiding na de opname zo belangrijk. De nazorg van SolutionS is onder andere gericht op het leren hanteren van ‘triggers’ en valkuilen om zo een terugval te voorkomen. 

Lees meer over onze behandelingen

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Wanneer je je aanmeldt dan kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke situatie. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden met je besproken en geven wij advies welke behandeling het beste bij jou past. SolutionS biedt maatwerk zorgverlening omdat elk mens en zijn of haar verslaving uniek zijn.

Hulp nodig?

T. 033 - 204 8550

E. info@solutions-center.nl

I: https://solutions-center.nl

De behandelingen voor verslavingen bij SolutionS worden vergoed door de zorgverzekering.

 

Waarderingen historie

2022
8.9
44 waarderingen
2021
9.5
16 waarderingen
2020
8.8
9 waarderingen
2019
8.9
18 waarderingen
2018
9.0
38 waarderingen
2017
8.8
8 waarderingen
2015
9.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

30 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Aandacht voor mijn persoon als mens en inlevend,meelevend en meedenkend

9.7
Lees meer
29 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Rustige omgeving. Counselors die hun werk zeer serieus nemen. Schone kamers. Ook waren de sessie intensief maar leerzaam. Voelde veilig en vertrouwd. Heb mijn rugzak geleegd met alle zooi maar weer...

8.0
Lees meer
28 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Solutions biedt een zeer persoonlijke ondersteuning bij de hulp van mijn verslavingsproblematiek. De mederwerkster was zeer kundig en kon zich goed inleven in mijn persoonlijke situatie.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Bish, F.P.

Beroep

Psychiater
10

3 waarderingen

-

0 waarderingen

Zwart, J.W.

Beroep

Verslavingsarts
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten