Naar de navigatie Naar de inhoud

SolutionS Amsterdam

Verslavingszorg

8
.5

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over SolutionS Amsterdam

Wij bieden professionele behandeling voor alcohol-, drugs-, game- en gokverslaving. SolutionS is een erkende GGZ-instelling. Deze status zorgt ervoor dat behandel- en verblijfskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Afkickkliniek

SolutionS Center ligt in een schitterende bosrijke omgeving en is goed afgeschermd van de buitenwereld zodat onze cliënten er in alle rust en discretie hun programma kunnen volgen.

Ambulant & Intensieve Deeltijd

Een ambulante of intensieve deeltijdbehandeling bestaat uit frequente afspraken bij SolutionS. Er zijn individuele- en groepsbijeenkomsten. Bij de ambulante behandeling wordt 1 dag per week en bij de intensieve deeltijdbehandeling 2 dagen per week gebruikt om de groepsbijeenkomsten en de individuele bijeenkomsten efficiënt te plannen. 

Klinische behandeling

Een klinische behandeling bestaat uit een volledig behandelprogramma volgens het 12 stappen Minnesota model met een uiterst zorgvuldige opbouw en inhoud. Naast groepssessies en individuele sessies is er ook aandacht voor: beeldende therapie, dramatherapie, meditatie en sport. Wij weten uit ervaring dat dit belangrijk is voor je herstel.

Nazorg

Een nazorgtraject is onlosmakelijk verbonden met een kliniekopname. Je kunt terugvallen in oud gedrag of weer gaan drinken of gebruiken. Om die reden is goede begeleiding na de opname zo belangrijk. De nazorg van SolutionS is onder andere gericht op het leren hanteren van ‘triggers’ en valkuilen om zo een terugval te voorkomen. 

Lees meer over onze behandelingen

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Wanneer je je aanmeldt dan kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke situatie. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden met je besproken en geven wij advies welke behandeling het beste bij jou past. SolutionS biedt maatwerk zorgverlening omdat elk mens en zijn of haar verslaving uniek zijn.

Hulp nodig?

T. 033 - 204 8550

E. info@solutions-center.nl

I: https://solutions-center.nl

De behandelingen voor verslavingen bij SolutionS worden vergoed door de zorgverzekering.

 

Waarderingen historie

2023
9.4
1 waardering
2022
8.2
5 waarderingen
2021
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

1 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Deze waardering heb ik bewust nu pas na ruim een half jaar geschreven omdat ik de resultaten van de “online” behandeling eerst wilde afwachten en daar met reden best sceptisch over was. Wat...

9.4
Lees meer
30 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Daarom heb ik zeer veel aan mijn behandelaar/ Counselor gehad (Iris) met veel Kennis en ervaring het heeft me super goed geholpen

8.8
Lees meer
27 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Heb een zeer goede ervaring met Iris. Zij is zeer betrokken bij mijn behandeling. Ook heeft zij een goed contact met mijn kinderen en broer. Na een korte terugval reageerde zij snel op mijn vraag...

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen