Naar de navigatie Naar de inhoud

SolutionS Rotterdam

Verslavingszorg

9
.1

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over SolutionS Rotterdam

Wij bieden professionele behandeling voor alcohol-, drugs-, game- en gokverslaving. SolutionS is een erkende GGZ-instelling. Deze status zorgt ervoor dat behandel- en verblijfskosten worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Afkickkliniek

SolutionS Center ligt in een schitterende bosrijke omgeving en is goed afgeschermd van de buitenwereld zodat onze cliënten er in alle rust en discretie hun programma kunnen volgen.

Ambulant & Intensieve Deeltijd

Een ambulante of intensieve deeltijdbehandeling bestaat uit frequente afspraken bij SolutionS. Er zijn individuele- en groepsbijeenkomsten. Bij de ambulante behandeling wordt 1 dag per week en bij de intensieve deeltijdbehandeling 2 dagen per week gebruikt om de groepsbijeenkomsten en de individuele bijeenkomsten efficiënt te plannen. 

Klinische behandeling

Een klinische behandeling bestaat uit een volledig behandelprogramma volgens het 12 stappen Minnesota model met een uiterst zorgvuldige opbouw en inhoud. Naast groepssessies en individuele sessies is er ook aandacht voor: beeldende therapie, dramatherapie, meditatie en sport. Wij weten uit ervaring dat dit belangrijk is voor je herstel.

Nazorg

Een nazorgtraject is onlosmakelijk verbonden met een kliniekopname. Je kunt terugvallen in oud gedrag of weer gaan drinken of gebruiken. Om die reden is goede begeleiding na de opname zo belangrijk. De nazorg van SolutionS is onder andere gericht op het leren hanteren van ‘triggers’ en valkuilen om zo een terugval te voorkomen. 

Lees meer over onze behandelingen

Welke behandeling is voor jou geschikt?

Wanneer je je aanmeldt dan kijken wij samen met jou naar jouw persoonlijke situatie. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden met je besproken en geven wij advies welke behandeling het beste bij jou past. SolutionS biedt maatwerk zorgverlening omdat elk mens en zijn of haar verslaving uniek zijn.

Hulp nodig?

T. 033 - 204 8550

E. info@solutions-center.nl

I: https://solutions-center.nl

De behandelingen voor verslavingen bij SolutionS worden vergoed door de zorgverzekering.

 

Waarderingen historie

2023
10
1 waardering
2022
8.0
1 waardering
2020
9.3
1 waardering

Recente waarderingen

19 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Na meerdere opnames gehad te hebben in diverse klinieken voor mijn verslaving. Waarna ik helaas steeds weer ben teruggevallen, ben ik uiteindelijk bij Solutions terecht gekomen. Mijn aanmelding was...

21 januari 2022 - Geplaatst door de redactie

De deskundigheid (ervarings) en betrokkenheid is erg groot en ik voelde me veilig en gezien.

8.0
Lees meer
15 oktober 2020 - Geplaatst door de redactie

Mijn ervaringen met SolutionS Rotterdam zijn buitengewoon positief. Na mijn opname in de kliniek in Voorthuizen ben ik ambulant een aftercare programma gaan volgen op de locatie in Rotterdam. Hier...

9.3
Lees meer