Naar de navigatie Naar de inhoud

ActiVite, Thuiszorg Leiden / Voorschoten

Wijkverpleging

8
.5

uit 191 waarderingen

Informatie over

Over ActiVite, Thuiszorg Leiden / Voorschoten

Laat hier uw beoordeling achter wanneer u woont in Leiden of Voorschoten.

ActiVite werkt per regio met een vaste groep medewerkers.

Onze collega's staan graag voor uw klaar! Het team is klein genoeg om een goede band op te bouwen tussen u en de medewerkers, en groot genoeg om u te garanderen dat wij altijd de zorg kunnen verlenen die u nodig heeft.

Onze wijkverpleegkundige is de spil in uw wijk. Zij kan bij u thuis komen, bespreekt wat er nodig is, stelt de indicatie en organiseert de juiste zorg of hulp. Ze werkt samen met huisarts, apotheek, het ziekenhuis, hospice, maatschappelijk werk, GGZ en GGZ en andere zorg- en welzijnsinstellingen.

Onze medewerkers verlenen de zorg op de momenten die ú schikken.

De medewerkers van ActiVite komen zo vaak als nodig bij u thuis. In overleg met u kunnen wij ook korte zorgmomenten en meerdere momenten per dag inplannen.

ActiVite biedt méér.

ActiVite biedt als enige in de regio zorg op elk niveau, van hulp bij het huishouden tot verzorging en gespecialiseerde verpleging. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om hulp bij het opstaan en naar bed gaan, wondverzorging, training in het injecteren, het leren gebruiken van hulpmiddelen zoals steunkousen of meer specialistische verpleegkundige handelingen. Ook als uw gezondheidstoestand verandert, kan ActiVite u dus blijven ondersteunen.

Waarderingen historie

2023
8.9
2 waarderingen
2022
8.6
61 waarderingen
2021
8.3
63 waarderingen
2020
8.6
65 waarderingen
2019
7.9
24 waarderingen
2018
8.0
18 waarderingen
2017
7.6
29 waarderingen

Recente waarderingen

1 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik was al heel lang gewend om zelf al mn problemen op te lossen. Vorig jaar had ik de thuisverpleging nodig. En nu opeens weer. En binnenkort weer voor iets anders. Ik vind het moeilijk om hulp in te...

9.8
Lees meer
9 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben tevreden over de manier van aandacht.

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen