Naar de navigatie Naar de inhoud

Ondersteuning Thuis Bardo

Wijkverpleging

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Ondersteuning Thuis Bardo

Vanaf het moment dat u te horen krijgt dat u ongeneeslijk ziek bent, kan Bardo in de regio Haarlemmermeer zorg en ondersteuning bieden. 

De meeste mensen willen in deze periode het liefst thuis in hun vertrouwde omgeving blijven. Deze periode kan zeer hectisch en onzeker zijn. Naast de zorg die u al van uw huisarts en thuiszorg krijgt, kan Bardo helpen om mensen hun (eigen) weg te laten vinden. Het team van Bardo denkt mee, ondersteunt en sluit zoveel mogelijk aan bij wat iemand op dat moment nodig heeft. 

Bardo biedt begeleiding door de Casemanager Ondersteuning Thuis en ondersteuning door vrijwilligers bij u thuis. Daarnaast kunt u in Bardo's Trefpunt terecht voor een kop koffie, een goed gesprek, Rond-de-Tafel bijeenkomsten, ontspanningssessies en creatieve workshops. 

Met de inzet van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, casemanagers, vrijwilligers, een geestelijk verzorger, creatief therapeuten, rouwdeskundigen en nog veel andere deskundigen van Bardo en uit het Bardo-netwerk wordt deze zorg en ondersteuning gegeven.   

Waarderingen historie

2022
10
1 waardering

Recente waarderingen

15 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De huisarts heeft de zorg aangeraden toen ik radeloos was over de door mij geleverde zorg aan mijn vrouw. Mijn vrouw hoefde geen zorg dat kan jij toch doen. Ik kan een hoop maar na het gesprek alleen...


Handige links

Socials