Naar de navigatie Naar de inhoud

Beweging 3.0, Wijkverpleging Wondexpertise

Wijkverpleging

9
.1

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Beweging 3.0, Wijkverpleging Wondexpertise

Heeft u een complexe wond die moeilijk geneest? Dan kunt u het wondexpertiseteam van Beweging 3.0 inschakelen. Een wond die niet binnen 3 weken geneest, noemen we complex. Meestal wordt de genezing belemmerd door oorzaken als ziekte, medicatie, voeding of mobiliteit. Onze wondconsulenten en wondverpleegkundigen behandelen niet alleen uw wond, maar geven u ook praktische adviezen en begeleiding bij de zaken die de genezing bevorderen en beinvloeden.

Onze wondconsulent of wondverpleegkundige beoordeelt de wond en stelt vervolgens een behandelplan op. We werken daarin samen met (wijk)verpleegkundigen van Beweging 3.0 of andere thuiszorginstellingen. Ons expertiseteam voert dan de regie over uw wond en koppelt de resultaten terug aan uw huisarts of behandelend specialist. De kosten worden betaald vanuit uw basisziektekostenverzekering.

 

Wenst u een afspraak met ons wondexpertiseteam? Dan kan uw huisarts op weekdagen vrijblijvend contact opnemen via Zorgdomein. Rechtstreeks contact opnemen kan ook: wondexpertise@beweging3.nl of 085-0707163.

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
8.6
6 waarderingen
2022
9.7
3 waarderingen
2021
9.0
6 waarderingen

Recente waarderingen

17 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

De zorgverlener bezit over professionele kennis betreffende de wondzorg. Komt de afspraken altijd na. Heeft belangstelling voor hoe het met mij gaat. Ik heb alle vertrouwen in haar.

Reactie van/namens Beweging 3.0, Wijkverpleging Wondexpertise - Amersfoort

Bedankt voor uw mooie waardering en vertrouwen in onze medewerker. we zullen we voor zorgen dat deze waardering bij het team...

6 december 2023 - Geplaatst door de redactie

wond zorg perfect snel en vakkundig geholpen keurig op tijd bij de afspraak

Reactie van/namens Beweging 3.0, Wijkverpleging Wondexpertise - Amersfoort

Bedankt voor uw lovende waardering voor onze medewerkers. we zullen er voor zorgen dat deze bij de medewerkers terecht komt.

24 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Het zijn goede, lieve en hartelijke personen.

7.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen