Naar de navigatie Naar de inhoud

Buurtzorg Groningen Rivierenbuurt

Wijkverpleging

8
.8

uit 15 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Buurtzorg Groningen Rivierenbuurt - Groningen op 26 januari 2022 Geverifieerd

Deze waardering is tot stand gekomen in een gesprek tussen een cliënt en een medewerker van deze organisatie. Dit kan invloed hebben op de inhoud van deze waardering.

Vast team

10

Afspraken

10

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

9

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

10

Omgaan met aandoening

10

Toelichting

Gaat goed: Begin van de zorg met veel aandacht, begripvol, best spannend met een grote wond (na operatie). Vragen stellen en advies geven om herstel van de wond te bevorderen. Tips voor pijnbestrijding gegeven: paracetamol spiegel behouden, om intensievere pijn bestrijdingsmiddelen te voorkomen. Door samenwerking in de wondzorg met zorgmedewerker en client, heeft client meer bewustwording en zelfvertrouwen gekregen. Buurtzorg gaf vertrouwen & vooruitzicht. Goede afstemming. Kan beter: Geen aanmerkingen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Buurtzorg Groningen Rivierenbuurt? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.