Naar de navigatie Naar de inhoud

Buurtzorg Zoetermeer Driemanspolder

Wijkverpleging

9
.2

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Buurtzorg Zoetermeer Driemanspolder - Zoetermeer op 29 juni 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

10

Vast team

10

Toelichting

Als mantelzorger ervaring met Buurtzorg Zoetermeer - team Driemanspolder. Met een passie die je niet vaak ziet staat deze fantastische groep mensen op een uiterst professionele manier altijd voor je klaar. Ze gaan echt "above and beyond the call of duty", komen bijvoorbeeld na hun dienst nog even langs en zijn zelfs niet te beroerd om buiten eigen werktijden even te overleggen. Het kleine team maakt dat er echt persoonlijke aandacht is voor de cliënt, iets wat in de hedendaagse gezondheidszorg zeldzaam is. Hierdoor verloopt het contact met cliënten en mantelzorgers altijd erg gemakkelijk en prettig. Thuiszorg op zijn best!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Buurtzorg Zoetermeer Driemanspolder? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.