Naar de navigatie Naar de inhoud

Eeckenrhode

Wijkverpleging

9
.0

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00
woensdag
8:00 - 17:00
donderdag
8:00 - 17:00
vrijdag
8:00 - 17:00

Informatie over

Over Eeckenrhode

In Serviceflat Eeckenrhode kun je aangenaam oud worden. In Eeckenrhode wordt zelfstandig wonen gecombineerd met uitgebreide service- en dienstverlening waaronder 24-uurs thuiszorg. Exploitatiemaatschappij Eeckenrhode is de leverancier van 24-uurs thuiszorg in Eeckenrhode.

Eeckenrhode biedt de bewoner de mogelijkheid in een kleinschalige omgeving zoveel mogelijk in zelfstandigheid het leven te leiden zoals zij/hij dat wil. Eigen regie is hierbij het vertrekpunt. Eeckenrhode biedt bewoners een omgeving waarin het makkelijk is om sociale contacten te leggen, activiteiten te ontplooien en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in onze maatschappij.

Een team van betrokken, kwalificeerde zorg medewerkers is beschikbaar om met een breed aanbod aan dienstverlening zoals receptie, activiteitenbegeleidster, huismeester, en interieurverzorgende de bewoner te faciliteren waarbij de 24-uurs zorg ondersteunend is op het moment dat dit noodzakelijk wordt. De zorg is vraaggestuurd en individueel afgestemd. Dit maakt het mogelijk dat bewoners ook met een grote zorgbehoefte, in de meeste gevallen tot aan het levenseinde, thuis op Eeckenrhode kunnen blijven wonen. U heeft altijd te maken met één vast aanspreekpunt. De medewerkers zijn vanzelfsprekend gebonden aan hun beroepsgeheim en werken volgens een strikt privacy reglement.

Eeckenrhode wil zich steeds meer professionaliseren. Kwaliteit van zorg is hierin een belangrijk item waaraan continu aandacht wordt besteed. op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de zorg, uitdagingen aangaan, we blijven in beweging.

Bijzonder trots zijn we dan ook dat Serviceflat Eeckenrhode vanaf 10 mei 2017 de status van Erkend Leerbedrijf heeft gekregen.

Dit betekent dat jonge mensen in Eeckenrhode de kans krijgen om een opleiding als helpende of verzorgende te volgen. Ook hierdoor blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Om de kwaliteit van wonen en zorg te blijven monitoren is het voor ons belangrijk te weten of u tevreden bent met de door ons geboden service en zorg en hoe we die kunnen optimaliseren. Daarom heeft Exploitatiemaatschappij Eeckenrhode zich aangemeld bij Zorgkaart Nederland. Hiermee helpt u bezoekers van de website die op zoek zijn naar een woonzorgomgeving.

 

Waarderingen historie

2023
9.2
2 waarderingen
2022
8.6
9 waarderingen
2021
9.0
11 waarderingen
2020
9.7
6 waarderingen
2019
9.0
6 waarderingen
2018
9.1
8 waarderingen

Recente waarderingen

9 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Gaat allemaal goed en gecoördineerd.; Kan beter: Is uitstekend zo.

9.9
Lees meer
20 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Meest belangrijk is dat de zorg aanwezig is 24 uur per dag en 7 dagen per week. Indien noodzakelijk word meteen adequaat geholpen.

8.5
Lees meer
31 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Aardige en behulpzame mensen.; Kan beter: Weet ik zo niet.

6.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen