Naar de navigatie Naar de inhoud

Evita Zorg

Wijkverpleging

8
.5

uit 245 waarderingen

Winnaar van:

Informatie over

Over Evita Zorg

Evita Zorg is een organisatie die professionele zorg en ondersteuning aan huis biedt. Volgens onze visie vraagt thuiszorg altijd om een persoonlijke benadering. Op die manier helpt Evita Zorg u graag zolang mogelijk thuis te blijven wonen. De zorg wordt passend bij uw situatie ingezet. Hierbij kunt u bij Evita Zorg rekenen op de volgende 4 zekerheden:

  • U wordt altijd en op de afgesproken tijd geholpen.
  • U heeft een vaste zorgverlener die bij ú past en alle voorkomende hulp kan bieden.
  • U kunt terecht voor alle hulp thuis: van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging tot aan zorg in de laatste levensfase.
  • Uw zorg kan direct worden ingezet; 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Onze gekwalificeerde zorgprofessionals bieden verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding, nacht- of 24-uurszorg. Evita is dus veelzijdig en Evita is ook vertrouwd. We zorgen ervoor dat de klant een vaste zorgprofessional aan huis krijgt.

Wat is onze missie

Evita Zorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie en is gevestigd in Den Haag. Het werkgebied van Evita is regio Haaglanden. Evita Zorg onderscheidt zich door haar manier van werken. Zo is Evita van mening dat thuiszorg veel efficiënter kan. Efficiënter, door één zorgverlener alle voorkomende zorg te laten bieden. Dit leidt tot kostenbesparing en de mogelijkheid om de zorg af te stemmen op de wensen van u als klant. Onze zorgverleners denken met u mee over invulling met de zorg. Zij werken daarbij klantgericht met als doel u te ondersteunen zelf zo lang mogelijk de regie over uw leven te laten voeren. Door onze zorgverleners zelfsturend te laten werken, inspireren wij hen. Er werken dagelijks ruim 200 zorgprofessionals naar volle tevredenheid bij onze klanten. Deze zorgverleners dragen dan de Evita gedragsregels uit:

  • Ik help u thuis het leven voort te zetten zoals u dat wilt
  • Ik kom naast u staan, u kunt mij vertrouwen
  • Ik hoor wat u wilt en handel er naar
  • Ik werk met passie en ontwikkel mijzelf

Wat is onze visie

Chronisch zieken en ouderen kunnen prima thuis worden geholpen. Daardoor blijven zij langer zelfstandig. Dat is goed voor de kwaliteit van het leven. Evita is daarvan overtuigd en speelt daar op in door professionele ondersteuning aan huis te bieden. Samen met u bekijkt Evita Zorg welke zorg en begeleiding het beste bij u past. Een aantal zaken zal u het liefst zelf blijven doen en bij andere zaken heeft u mogelijk hulp nodig. Door uw unieke wensen centraal te stellen, sluit de zorgverlening van Evita Zorg zo veel mogelijk aan bij uw dagelijks leven. Ook als dat de laatste levensfase betreft.

 

Waarderingen historie

2023
8.3
86 waarderingen
2022
8.3
82 waarderingen
2021
8.9
54 waarderingen
2020
9.3
42 waarderingen
2019
8.8
50 waarderingen
2018
8.4
16 waarderingen
2017
9.2
11 waarderingen
2016
8.2
33 waarderingen
2014
9.5
1 waardering

Recente waarderingen

21 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Ik ben over alles tevreden. Ik voel mij prettig bij evita. Kan beter: Dhr adviseert een soort thuiszorg poli bij complexen waar veel ouderen wonen.

Geverifieerd
13 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Kwaliteit van de zorggevende Kan beter: De tijdsplanning en bereikbaarheid

Geverifieerd
8.1
Lees meer
13 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Gezelligheid en deskundigheid Kan beter: Nvt

Geverifieerd
8.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen