Naar de navigatie Naar de inhoud

Frankelandgroep, Thuiszorg Ouderen

Wijkverpleging

9
.0

uit 348 waarderingen

Informatie over

Waardering van Frankelandgroep, Thuiszorg Ouderen - Schiedam op 7 november 2022

Vast team

9

Afspraken

8

Luisteren

9

Passende zorg en ondersteuning

10

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

9

Herkennen veranderingen

10

Omgaan met aandoening

10

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

ervaring met: Dagelijkse zorg: ervaren als zeer prettig. er wordt goed geluisterd en ze nemen de tijd. speciale wensen kunnen worden doorgegeven en daar wordt zo goed mogelijk rekening mee gehouden. Huishoudelijke hulp: Wekelijks hulp in het huishouden. Hier was geen aansturing voor nodig en als je speciale wensen hebt wordt dat geregeld. Casemanager dementie: Begeleiding door het traject om een zorgindicatie te ontvangen. Ervaren als zeer positief. De casemanager was zeer ervaren, empatisch, geduldig en dacht mee over de behoefte van de client en haar naasten. Met veel doorzettingsvermogen werden (ook lastige) zaken in gang gezet en geregeld.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Frankelandgroep, Thuiszorg Ouderen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.