Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Achterhoek

Wijkverpleging

8
.9
Adres
Buitenschans 32 C 7141 EL Groenlo
Telefoon
0544–700221
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Home Instead Thuisservice
Openingstijden
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Home Instead Thuisservice Achterhoek

Profielfoto Home Instead Thuisservice Achterhoek  - Groenlo

“Ook in de Achterhoek maken we vanuit ons hart elke dag met vertrouwen het verschil.”

“Ik ga nooit naar een verpleeghuis!” Dit waren begin 2014 de woorden van Ben. Ben is een oom van Doret die na een werkzaam leven in de zorg, rond zijn pensionering getroffen werd door een erg progressieve vorm van Parkinsonisme. Een ziekte waarbij het lijf stukje bij beetje uitvalt. Van een grote beer veranderde hij in een positieve zorgvrager. Zijn gezin en familie ondersteunden zijn wens om thuis te blijven wonen. Ondanks alle goede intenties, liepen zijn vrouw en dochter op een gegeven moment tegen hun grenzen aan. In de fase dat wij onze éérste Home Instead vestiging vanuit Laren (Gelderland) opstartten, werd Ben onze eerste klant. Dit was in eerste instantie een uurtje ondersteuning zodat zijn vrouw kon tennissen, tot dagelijkse hulp bij de verzorging van Ben. Samen met de thuiszorg, familie, vrijwilligers, etc. is het ons gelukt om Ben tot het laatste moment thuis te verzorgen.

Ondanks het gemis, kijken we met veel voldoening terug op de zorg voor Ben. Toen wij de tweede vestiging van Home Instead startten in de Achterhoek. Grepen wij de kans aan dit vanuit de woonplaats van Ben, Groenlo, te doen.

Ook in de Achterhoek maken wij het mogelijk dat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Met u kijken we naar uw mogelijkheden en waar u ondersteuning bij wilt hebben. Wij geloven dat ieder mens zijn keuzes mag maken, juist ook als ondersteuning nodig is.

Wij bieden die ondersteuning zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Samen met onze, hiervoor door Home Instead getrainde, CAREGivers staan wij voor thuisservice van hoge kwaliteit. Ons credo is: “Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil”.

Onze achtergronden en wie wij zijn, dat maakt dat wij als echtpaar en als collega’s elkaar goed aanvullen. Eric houdt zich vooral bezig met de algemene bedrijfsvoering, strategische contacten en marktontwikkeling. Doret richt zich op het directe klantencontact en het informeren van de operationele verwijzers. Het welbevinden van klant en medewerker is, samen met het supportteam, hun gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Eric van Putten en Doret Geutjes, directie Home Instead Thuisservice Achterhoek

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Home Instead Thuisservice Achterhoek