Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Arnhem

Wijkverpleging

9
.1
Adres
Wassenaarweg 40 6843 NW Arnhem
Telefoon
026-3036080
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Home Instead Thuisservice
Openingstijden
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
Er zijn 9 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Home Instead Thuisservice Arnhem

Profielfoto Home Instead Thuisservice Arnhem  - Arnhem

Fijn oud worden, willen we allemaal

We worden steeds ouder en kunnen steeds langer van het leven genieten. Het liefst op een prettige manier in uw eigen huis en de vertrouwde omgeving. Die plekken waaraan u zoveel mooie herinneringen koestert en waar u zich thuis voelt. Maar er kan een moment komen dat u ondersteuning nodig heeft. Dan is Home Instead er voor u!

Afgestemd op uw behoefte biedt Home Instead u ondersteuning thuis, van metgezelschap tot en met persoonlijke verzorging. Ook bieden wij ondersteuning in specifieke situaties, zoals bij mensen met dementie of bij het terug naar huis gaan na een ziekenhuisopname.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden om de beste keuze te maken en wij adviseren u bij het regelen van goede zorg. Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Elke dag zetten we graag een stap extra voor u, omdat juist de kleine dingen het leven kleur geven. De klanten van Home Instead geven een hoge waardering omdat we oprechte aandacht voor u hebben, we samen met u de CAREGiver vinden die bij u past en omdat we komen wanneer u dat wilt.

Door de ervaring met mijn vader die de ziekte van Alzheimer had, ben ik mij bewust geworden van het belang van goede zorg en begeleiding. Daarmee ook van de uitdaging om alles zo goed mogelijk voor mijn vader te regelen. Enige tijd geleden werd mijn moeder bij het oversteken aangereden. Als mantelzorgers hebben wij, samen met professionele ondersteuning, de zorg voor mijn moeder weten te organiseren. Dit was nog niet zo eenvoudig en heeft mij doen beseffen dat veel mensen ook voor deze uitdaging staan. Daarom ben ik met Home Instead gestart in de regio Arnhem. Mijn doel is om u veilig, gelukkig en zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Edwin van Houten, Home Instead Thuisservice Arnhem, Renkum en Rozendaal

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Home Instead Thuisservice Arnhem