Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Arnhem

Wijkverpleging

9
.2

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Informatie over

Waardering van Home Instead Thuisservice Arnhem - Arnhem op 4 december 2022

Vast team

10

Afspraken

10

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

10

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

10

Omgaan met aandoening

9

Aandoening / behandeling

Niet aangeboren hersenletsel

Toelichting

Het betreft hier de zorg aan mijn echtgenoot, die dankzij de zorg van de caregivers van Home Instead bij mij thuis kan wonen. In overleg worden de tijden en uren bepaald. Mijn man wordt goed geholpen met de dagelijkse dingen (ADL taken) die hij niet meer kan. Maar er wordt ook gekeken naar wat hij nog wel zelf kan. Hierbij nemen ze de tijd, zodat alles op zijn tempo gaat (of het tempo dat nodig is). Daarnaast sluiten de activiteiten en gesprekken aan bij zijn interesses en niveau. Hierdoor wordt hij ook gestimuleerd om actief (zowel lichamelijk als cognitief) te blijven. De client wordt echt op de 1ste plaats gezet. Ook het overleg met "het kantoor" over de planning etc loopt heel goed. Er wordt echt naar je geluisterd. Ook als er een nieuwe caregiver wordt toegevoegd, laten ze die eerst kennis maken. Om te kijken of er een klik is. Echt professioneel met oog voor de client. Ik kan iedereen Home Instead aanraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Home Instead Thuisservice Arnhem? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.