Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost

donderdag
vrijdag

Winnaar van:

Informatie over

Waardering van Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost - Rijswijk op 28 februari 2023

Vast team

Omgaan met aandoening

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Ik ben mantelzorger van mijn (oud) tante. Ze is sterk dementerend en de thuiszorg kon het eigenlijk niet meer aan met de hun gegunde (korte) zorgmomenten. Ik kende Home Instead nog niet, maar in ons geval was het een zeer welkome aanvulling op de thuiszorg. Met name de tijd die kon worden besteed aan tante wordt als zeer positief ervaren. In de 1,5 uur per dag kan er echt contact worden gemaakt, dat haalde de thuiszorg nooit omdat die in een moordend tempo naar de cliënten moeten. Ook uitermate positief was het gemeenschappelijk bereiden van de maaltijd en de afwas. Ik ben geen deskundige, maar ik denk dat dit voor de cognitie van tante bijzonder positief is geweest. Ook over de zorgverlenenden geen enkel negatief oordeel. Ieder heeft zijn eigen stijl, maar allen doen het professioneel en met liefde voor de client. Tante zit inmiddels in een verzorgingstehuis, maar we hebben haar wens zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen kunnen inwilligen dankzij de dames van Home Instead.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Home Instead Thuisservice Haaglanden Zuid & Oost? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.