Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

Wijkverpleging

9
.3

uit 21 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59

Over Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

"Ik ben ervan overtuigd dat zorg en aandacht voor senioren behoorlijk wat beter kan worden georganiseerd. Juist in Brabant!"

Het leven is goed in het Brabantse land! Maar geldt dat voor iedereen?

Ik ben ervan overtuigd dat zorg en aandacht voor senioren behoorlijk wat beter kan worden georganiseerd. Juist in Brabant!

Vanuit deze overtuiging heb ik aansluiting gezocht bij Home Instead Thuisservice, waar de kwaliteit van dienstverlening voor ouderen voorop staat.

Bij Home Instead stemmen we de service af op de behoefte van ouderen. Het draait hierbij om persoonlijke aandacht. Wij vinden dat als de overheid stelt dat ouderen zelfredzamer moeten zijn, de regie dan bij de oudere zelf moet komen te liggen. Bij hen en bij hun kinderen of andere naasten, die als geen ander kunnen inschatten waar behoefte aan is. Wij willen ervoor zorgen dat mensen langer en op prettige wijze in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen de woning. Het is vooral een gevoel  van je thuis voelen, je geborgen en veilig voelen.

Bij mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht stonden dienstverlening en gastvrijheid centraal. Deze begrippen zijn meer dan ooit van toepassing op de zorg waar ouderen behoefte aan hebben.

De afgelopen jaren begeleid ik vanuit mijn yoga praktijk mensen die bewust op zoek zijn naar momenten van rust en ontspanning. Door ademtherapie en yoga breng ik mensen weer in beweging. Om zichzelf te zijn. Om zich thuis te voelen.

Met deze achtergrond en ervaring is mijn missie ervoor te zorgen dat senioren in het verzorgingsgebied Meierij Den Bosch zich (langer) thuis kunnen voelen in hun eigen huis. Het vinden van juist die zorgverlener waar u behoefte aan hebt op het moment dat het u uitkomt, dat is waar we bij Home Instead voor staan.

Het verzorgingsgebied omvat de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum, Heeswijk Dinther, Schijndel, Uden, Oss, Nuland, Nistelrode, Heesch.

Samen met u en uw omgeving zorgen we voor een passende oplossing. Zodat voor iedereen, jong en oud, het leven goed is in het Brabantse land.

Alexandra de Buck, franchisenemer Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

 

Waarderingen historie

2022
9.5
4 waarderingen
2021
9.5
6 waarderingen
2020
9.2
9 waarderingen
2019
9.4
2 waarderingen

Recente waarderingen

26 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik was minder eenzaam ennkon gezellig kletsen.

27 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

De zorg van Home Instead is op maat. Er wordt uitstekend ingespeeld op de behoefte. De lijntjes zijn kort in de communicatie. In het begin is het even zoeken naar de juiste match met de...

9.6
Lees meer
26 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

We zijn erg tevreden over de persoonlijke benadering. Ook het geduld van de dames waarderen we ten zeerste.

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Twitter Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

Home Instead NL Wij zijn niet meer zo actief op Twitter. Heb je vragen of wil je de updates en content van Home Instead Thuisservic… https://t.co/Ilat4FUelQ
Home Instead NL In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Graag nemen we je mee naar de verhalen achter deze verschillende ves… https://t.co/xQEVESnDpZ
Home Instead NL Benieuwd wat onze CAREGivers in uw situatie kunnen betekenen? Of wilt u zich graag zo goed mogelijk voorbereiden? K… https://t.co/OSpLXkFj1X
Bezoek Twitter pagina

Socials