Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Midden-Brabant

Wijkverpleging

9
.2

uit 106 waarderingen

Over Home Instead Thuisservice Midden-Brabant

De kracht van persoonlijke aandacht.

De senior van de toekomst waardeert eigen regie en zelfredzaamheid in de voor haar of hem vertrouwde leefomgeving. Als mantelzorger gunt u uw dierbare het allerbeste maar door overbelasting kan uw rol als mantelzorger onder druk komen te staan. Home Instead Thuisservice zorgt ervoor dat u of uw dierbare zo lang en aangenaam mogelijk in zijn of haar eigen vertrouwde leefomgeving kan blijven wonen.

De juiste match tussen cliënt en CAREGiver

Home Instead Thuisservice gaat uit van wat iemand wil en kan. Wij luisteren goed naar uw levensverhaal en wat u als senior prettig vindt. Met dat inzicht gaan wij op zoek naar de CAREGiver die bij u past. Wij informeren en trainen de zorgvuldig geselecteerde CAREGiver zodat deze bij U, de juiste dingen goed kan doen, op het tijdstip dat het u schikt en in het tempo dat bij u past.

Wil van Leijsen, franchiseondernemer Home Instead Thuisservice Midden-Brabant

Waarderingen historie

2022
9.2
25 waarderingen
2021
9.4
48 waarderingen
2020
9.1
29 waarderingen
2019
8.4
4 waarderingen

Recente waarderingen

7 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Zorg was kort maar goed, mijn vader had een goeie klik met jullie medewerkers, afspraken goed en duidelijk. Alle verdere communicatie liep goed.

9.1
Lees meer
3 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Er waren wel verschillen tussen de ene zorgverlener en de andere. Eén hulpverlener is op ons verzoek vervangen, hetgeen zeer onprettig verlopen is. De overige zorgverleners hebben het goed gedaan....

7.8
Lees meer
30 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Zeer betrokken en lieve medewerkers hebben mijn moeder hele fijne middagen bezorgd. Moeder (Alzheimer) wilde niet naar dagbesteding. Dit was een aantal middagen per week de perfecte oplossing. Moeder...

9.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen