Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Rotterdam

Wijkverpleging

9
.3
Adres
Cypresbaan 31 C 2908 LT Capelle aan den IJssel
Telefoon
010-4521752
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Home Instead Thuisservice
Openingstijden
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
Er zijn 23 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Home Instead Thuisservice Rotterdam

Profielfoto Home Instead Thuisservice Rotterdam  - Capelle aan den IJssel

Mijn dag is goed als ik voor anderen iets kan betekenen.

Home Instead Thuisservice bevordert het welzijn van ouderen en verhoogt de kwaliteit van leven, ook wanneer lichamelijke en geestelijke achteruitgang het leven moeilijker maakt. Die doelstelling is mij uit het hart gegrepen.

Ik was en ben al jarenlang zelf mantelzorger: voor een vriend met vroegtijdige dementie, voor mijn moeder, 96 jaar en inmiddels overleden, en voor mijn 93-jarige schoonmoeder. Vooral van de ervaring met mijn schoonmoeder, die Alzheimer heeft, heb ik veel geleerd. Toen ze nog thuis woonde, kreeg ze twee keer per week twee uur thuisbezoek van twee verschillende dames. Dat accepteerde ze niet. “Elke keer moet ik voor zo’n mevrouw weer koffie zetten”, zei ze, “en dan moet ik ook nog met haar praten, terwijl ik niet weet waarover ik het moet hebben.” Zij ging toen naar een verzorgingstehuis, hier in Rotterdam. Een prima huis, maar achteraf gezien had het ook anders gekund, als wij toen hadden geweten van het bestaan en de dienstverlening van Home Instead.

De klant centraal

In situaties als die van mijn schoonmoeder kan Home Instead Thuisservice het verschil maken. Wij gaan uit van de klant. De klant zelf, maar ook hun kinderen geven aan wat plezier brengt en samen ontdekken we wat echt helpt. We kijken verder. Kan de warme maaltijd die om 12.00 uur wordt geserveerd en pas om 14.00 uur koud nauwelijks wordt gegeten, ook om 18.00 uur worden aangeboden? Dat staat niet in onze taakomschrijving, maar dat zit de CAREGivers in de genen. Niet voor niets kijken we heel nauwkeurig welke CAREGiver bij welke klant past. De klant bepaalt zelf wanneer, door wie en welke ondersteuning hij wil genieten. Dat staat hoog in ons vaandel geschreven en is uitgangspunt van onze dienstverlening: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat is waar ik voor sta. Ik ben ervan overtuigd dat mijn schoonmoeder, tegen lagere kosten, met ondersteuning van haar kinderen én Home Instead langer had kunnen blijven wonen in haar vertrouwde omgeving, die haar zo dierbaar was.

De doelstelling van Home Instead en het sociale ondernemerschap hebben mij geïnspireerd een franchisevestiging op te zetten in Rotterdam. Wat ik meebreng, is mijn achtergrond als mantelzorger, oprechte betrokkenheid bij senioren en een zeer klantgerichte instelling. Van mijzelf weet ik dat mijn dag goed is als ik iets voor anderen kan betekenen.

Rob Noldus, franchisenemer Home Instead Thuisservice Rotterdam e.o.

Video