Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Zeist-Amersfoort e.o.

Wijkverpleging

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Informatie over

Over Home Instead Thuisservice Zeist-Amersfoort e.o.

Ouderen langer én veiliger thuis laten wonen, daar zetten wij ons met hart en ziel voor in.

De wensen en behoeften van onze klanten zijn altijd het uitgangspunt bij Home Instead Zeist-Amersfoort e.o. Omdat klanten, samen met familieleden of mensen uit de nabije omgeving, zelf bepalen wat nodig is om de kwaliteit van het leven te continueren of te verbeteren. De relatie tussen de klant en de CAREGiver staat bij Home Instead centraal, daarmee zijn mensen de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening. Niet voor niets kijken wij zorgvuldig welke CAREGiver bij welke klanten past. Onze CAREGivers laten grote persoonlijke betrokkenheid zien bij hun klanten.

“Ik ben in toenemende mate betrokken bij de zorg voor oudere familieleden en ervaar vanuit diverse instanties een bepaalde vorm van onverschilligheid, waarbij persoonlijke aandacht voor senioren ver te zoeken is.

Omdat de wensen en mogelijkheden van senioren centraal staan, levert Home Instead een grote bijdrage aan het dagelijks levensgeluk van ouderen. Dit spreekt mij zo enorm aan, dat ik besloten heb om hier mijn actieve bijdrage aan te leveren in het verzorgingsgebied van Home Instead Zeist-Amersfoort e.o.”

“Tijdens de eerste gesprekken met Home Instead moest ik vaak denken aan mijn oma. Zij moest helaas haar huis verlaten, omdat zij meer zorg nodig had. Oma vertelde vaak hoeveel zij gesteld was op de merel bij haar in de tuin en andere zaken in en rondom haar huis. En eigenlijk begrijp ik pas sinds kort hoe belangrijk het is voor ouderen om thuis te zijn. Hoe mooi had het voor mijn oma geweest, als op dat moment een organisatie als Home Instead in haar leven was geweest.

Mijn traject bij Home Instead begon met een wens om ondernemer te worden in de zorg, maar heeft door de herinnering aan mijn oma een diepere betekenis gekregen. Ik wil mij graag inzetten om ouderen zo lang en zo veilig mogelijk thuis te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving.” – Marike Kersten (directeur)

Waarderingen historie

2021
10
1 waardering

Recente waarderingen

5 februari 2021 - Geplaatst door de redactie

Mijn dementerende moeder wordt op een respectvolle manier geholpen waar dit nodig is. Ze behoudt zoveel mogelijk haar eigen wijze van leven. Doordat haar kring zo klein is geworden is dit een...