Naar de navigatie Naar de inhoud

Libertas Leiden Thuiszorg

Wijkverpleging

8
.0

uit 196 waarderingen

Informatie over

Over Libertas Leiden Thuiszorg

Wij bieden veel mogelijkheden voor zorg bij u thuis: van wijkverpleging tot personenalarmering, van dagbesteding tot zeer specialistische zorg in samenwerking met het ziekenhuis.

Heeft u thuis hulp nodig? Tijdelijk, bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis of voor langere tijd? Onze wijkverzorgenden en wijkverpleegkundigen bieden goede persoonlijke zorg die aansluit bij uw situatie. Uitgangspunt hierbij is dat u zo lang en goed mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wij begrijpen dat het fijn voor u is om vertrouwde gezichten te zien. Daarom werken onze verzorgenden en verpleegkundigen in hechte, kleine teams in een vaste wijk. Zij organiseren uw zorg in samenspraak met u en uw familie. De teamleden weten elkaar gemakkelijk te vinden. Relevante informatie laten ze voor elkaar achter in een elektronisch cliëntendossier, dat u via uw eigen computer, tablet of smartphone zelf ook kunt inzien. Uiteraard zijn deze gegevens uitstekend beveiligd. Hoewel technologische hulpmiddelen steeds gewoner worden in de thuiszorg, zien wij ze uitdrukkelijk als ondersteunend: de menselijke maat en warme zorg staan voorop.

Waarderingen historie

2024
9.6
1 waardering
2023
8.3
30 waarderingen
2022
7.4
14 waarderingen
2021
7.8
30 waarderingen
2020
7.9
123 waarderingen
2019
7.2
5 waarderingen
2018
8.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

8 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Heel veel respect en dankbaarheid voor de ongelofelijk aandachtige, zorgzame en respectvolle wijze waarop alle medewerkers de zorg bij ons thuis verleenden in de laatste 3 weken van het leven van...

9.6
Lees meer
2 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Omdat ik de hulp krijg die ik nodig heb Kan beter: Beter op tijd komen

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials